Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
FORTUM Popszegecshúzó fogó, kétkaros 330mm

Rövid leírás:

ALU, réz, acél, INOX szegecsekhez
Méretek: 2,4 - 3,2 - 4,0 - 4,8 - 6,4 mm
Hossz: 330 mm
CrVMo fej
Szegecsvég gyűjtő

FORTUM Popszegecshúzó fogó, kétkaros 330mm (4770614)

Cikkszám: 4770614

ALU, réz, acél, INOX szegecsekhez
Méretek: 2,4 - 3,2 - 4,0 - 4,8 - 6,4 mm
Hossz: 330 mm
CrVMo fej
Szegecsvég gyűjtő

Ár: 7.320 Ft (5.764 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. február 28-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 50.000 Ft-ért, akkor ingyenes a kiszállítás Sprinter Futárszolgálattal Magyarország egész területén.
Ár: 7.320 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
A popszegecs néven ismerté vált húzószegecs általános típusai két vagy több lemezalkatrész összefogására alkalmasak. Megfelelő méretűre kiképzett furatokon átvezetett húzószegecs beszerelése popszegecs húzóval történik. Az tömegesen használt domború fejű és nyitott végű popszegecsek mellett több speciális tulajdonsággal bíró húzószegecs típussal is talákozhatunk. A szegecsek behúzás utáni viselkedését és szilárdsági tulajdonságait az anyagminőségen kívül a popszegecs kialakítása jelentősen befolyásolja. Eltérő típusok viselkedése más és más, ezért a szegecstípus kiválasztásakor mérlegelni kell, hogy az egyes tulajdonságoknak milyen mértékben kell megfelelnie.
Fortum kéziszerszámokra élettartam (max. 15 év) törésgaranciát biztosítunk, amihez a számla vagy blokk megőrzése és felmutatása szükséges. Ez a garancia nem vonatkozik a
 
Fortum kopó alkatrészekre, mint például: szikepenge, bitdugó fej, javító készlet, húzópofa szegecsanya fogóhoz, stb.
 
Jótállási igény a jótállási jeggyel rendelkező gépekre a számlával együtt kiadott (és dátum, sorszám szerint összerendelt) jótállási jegy alapján érvényesíthető. A jótállási jegyen feltüntetett időtartamig biztosítjuk a garanciális szerviz szolgáltatást, a honlapunkon megtekinthető szerviz felvevő helyeken.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...