Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
MASTER B2PTC Elektromos hőlégfúvó (230V/2,0kW)

Rövid leírás:

Feszültség: 230 V ~ 50 Hz
Áramfelvétel: 8,7 A
Fűtőteljesítmény: 1 /2 kW
1-es kapcsolóállás: 1 kW
2-es kapcsolóállás: 2 kW
Légszállítás: 97 m3/h
Működési tartomány: 0-40 °C
Termosztátos szabályozás: beépítve
IP védettség: IP21
Nettó/ bruttó súly: 1,9 /2,1 kg

MASTER B2PTC Elektromos hőlégfúvó (230V/2,0kW)

Cikkszám: B2PTC
Feszültség: 230 V ~ 50 Hz
Áramfelvétel: 8,7 A
Fűtőteljesítmény: 1 /2 kW
1-es kapcsolóállás: 1 kW
2-es kapcsolóállás: 2 kW
Légszállítás: 97 m3/h
Működési tartomány: 0-40 °C
Termosztátos szabályozás: beépítve
IP védettség: IP21
Nettó/ bruttó súly: 1,9 /2,1 kg
Ár: 22.990 Ft (18.102 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2023. november 06-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 30.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 22.990 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Beépített szobatermosztát
  • Nincs oxigénfogyasztás
  • Füstmentes, szagtalan, páramentes
  • Alacsony zajszint
  • Automatikus újraindítás
  • Hővédelemmel ellátott motor
  • Túlmelegedés elleni termosztát
  • Szabályozható teljesítmény  1/2 kW  (230V)
  • Erős, tartós kialakítás
 
Felhasználási területek:
Ajánljuk építkezésnél festőknek, kőműveseknek, burkolóknak, vízvezetékszerelőknek új, illetve felújítási munkáknál egyaránt. Lakások, otthonok, "zárt" helyiségek, mezőgazdaság, építkezés, garázsok, raktárak, üzletek, irodák, pincék, műhelyek, stb.

Fűtőszálak és ventilátor:
A tervezés során is a hatékonyság volt a fő szempont, ezért különös figyelmet fordítottak a fűtőszálak elhelyezésére és méretezésére, a ventilátor műszaki paramétereire és a felhasznált anyagokra is.
A MASTER elektromos fűtőberendezések nem fújnak olyan forró levegőt, mint például egy hajszárító. Ez nem jelenti azt, hogy az elektromos fűtőberendezés rossz, vagy hogy nem működik megfelelően. Ennek megvan az oka, mégpedig az, hogy a fűtőberendezések biztonságosan üzemeljenek és élettartamuk is jóval hosszabb legyen. A ventilátor nagy mennyiségű levegőt szállít, amit a fűtőszálaknak kell felmelegíteniük. Üzemelés közben a rozsdamentes acél fűtőszálak nem izzanak vörösen, viszont így az élettartamuk jóval hosszabb. Másrészt ezáltal egyenletesebb hőmérséklet eloszlás érhető el egy helyiségben. Ennek köszönhetően a fűtőberendezés akár egész nap folyamatosan üzemeltethető biztonságosan.
 
FIGYELMEZTETÉS!
  • Az egyfázisú, elektromos hőlégfúvók gyári kábelét közvetlenül kell megfelelő hálózathoz csatlakoztatni, hosszabbító használata tilos.
  • Nem gyári tápkábel használata előtt feltétlenül ellenőriztesse elektromos szakemberrel azt, hogy a tápkábel műszaki paraméterei megfelelnek-e a készülék adattábláján feltüntetett paramétereknek.
  • A készülékek használata előtt minden esetben olvassa el a gépekhez mellékelt használati utasítást.
 
Hőlégfúvó megfelelő kiváláasztásához kattintson ide!

Master 3 éves korlátozott garanciáért, kattints a MASTER logóra...

 

A mobil hőlégfúvók és fűtőberendezések piacát világszerte vezető, amerikai székhelyű MCS Central Europe Sp.zo.o.több mint 70 éves gyártási és termékfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Gyárak és üzemek találhatók az USA-n kívül többek között Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Mexikóban, Kanadában, Kínában és Lengyelországban. Az üzleti tevékenység világméretű elterjedése, ötvözve a széles termékpalettával, megkérdőjelezhetetlenné teszi a piacvezető pozíciót.

A cég alapvető stratégiájának része, hogy a legújabb fejlesztésű termékeket dobja a piacra és az innovatív műszaki megoldásoknak köszönhetően megőrizze és új piacokra terjessze ki vezető helyét.

Az 1997-ben alapított MASTER Lengyelország a Kelet- és Közép Európai országok gyártói és logisztikai hátterét hivatott biztosítani. Az elektromos hőlégfúvók tekintélyes részét itt gyártják és az elosztási folyamatot koordinálják beleértve a szovjet utódállamokat és a hatalmas oroszországi piacot is.

A készülékek tartós, igényes kivitelben készülnek és megfelelnek a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok legszigorúbb követelményeinek is. Azonnal vagy gyors szerelés után üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek és mindig a szükség szerinti helyen üzemeltethetőek. 

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...