Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
DEWALT TOUGHSYSTEM Nyitott tároló (DWST1-75654)

Rövid leírás:

Méret: 558x330x277 mm

 

DEWALT TOUGHSYSTEM Nyitott tároló (DWST1-75654) (DWST1-75654)

Cikkszám: DWST1-75654

Méret: 558x330x277 mm

 

Ár: 16.035 Ft (12.626 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. március 04-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 30.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 16.035 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Tulajdonságai:

  • Az erős felső fogantyúval ellátott tároló, bármely TOUGHSYSTEM darabbal összepárosítható.
  • Nagy tér az elektronikus eszközök és kábelek tárolására.
  • Robosztus kivitel, kiváló minőségű műanyagból.
 


 

My DeWalt oldalhoz klikk ide

 

1. A 3 éves garancia regisztrációhoz kötött
 
A terméket a vásárlást követő 4 héten belül kell regisztrálni!
Regisztrációhoz szükséges: A DEWALT termék tulajdonos személyes adatai, termék cikkszám, gyártási szám és dátum kód.
A több terméket tartalmazó szettek számára a regisztráció nem lehetséges, a szettet alkotó termékeket egyenként kell regisztrálni.
 
2. Általános szerződési feltételek
 
A DEWALT Európai EK 3 éves Garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosának áll rendelkezésére, aki a terméket hivatalos DEWALT európai viszonteladótól vásárolta, szakmai felhasználási céllal. A garancia nem érvényes olyan személyek számára, akik a DEWALT terméket viszonteladás vagy bérbeadási szándékkal vásárolták.
A garancia nem ruházható át. A garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosa számára érhető el, aki a fentebb meghatározott vásárlási és regisztrációs feltételeknek megfelel.
A garanciális időtartam alatt történő termék javítás vagy csere nem eredményezi a garancia meghosszabbítását vagy újraindulását. A három éves garanciális időtartam a vásárlás napjától lép életbe és 36 hónapon át tart.
A regisztrációval a termék tulajdonosa elfogadja a fent meghatározott feltételeket és lemond a DEWALT 30-1-1 garanciáról, mely 2016 január elsején került visszavonásra.
 
3. A garancia hatálya alá nem tartozó termékek
 
Azon termékek amelyek nem a DEWALT európai specifikációinak megfelelően készültek vagy nem hivatalos beszállítótól kerültek importálásra.
Azon fogyóeszköznek minősülő tartozékok, amelyek a munkadarabbal kerülnek közvetlen érintkezésbe, pl.: fúrószárak, fűrészlapok, csiszolókorongok.
Olyan garanciális javításra benyújtott, egy szett részét képező termék, melyen a gyártási dátum kód nem egyezik a szett többi részével vagy a vásárlás dátumával.
Kéziszerszámok, ruházat, védőruházat
Rögzítő eszközökre pl.: Szögezők, Patronos szögezők
Akkumulátorok és töltők
Újjáépített vagy felújított termékek a megfelelő jelöléssel ellátva - “Gyárilag felújítva” és/vagy “Q”
Kompresszorok és generátorok
 
4. Garanciális igény benyújtás
 
A garanciális igény benyújtásához lépjen kapcsolatba a termék értékesítőjével vagy az Önhöz legközelebb lévő hivatalos DEWALT szervízzel (www.2helpU.com).
Jutassa vissza a DEWALT terméket az értékesítőjéhez vagy egy hivatalos DEWALT szervízhez valamennyi alkatrésszel, az eredeti vásárlást igazoló bizonylattal és az érvényes DEWALT Európai 3 év Garancia tanúsítvánnyal.
A DEWALT fenntartja a jogot, hogy visszautasítson bármilyen garanciális igénylést, amennyiben a hivatalos szervíz véleménye szerint a meghibásodás nem anyag vagy gyártási hibának köszönhető, vagy a garanciális igénylés nem felel meg a DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám  Garancia feltételeinek.

30 napos „cseregarancia”:

Amennyiben egy DEWALT termék jelentős részét (motor, állórész,forgórész, elektronika) illetően a teljesítéstől számított 3 munkanapon túl, de 30 naptári napon belül meghibásodást észlel, majd ezt követően a szakszervizünk megállapítja, hogy a készülék meghibásodásának oka gyártási eredetű, abban az esetben a hibás termék kijavítása helyett – kérésére – azt azonos típusú, hibátlan készülékre kicseréljük, melyet 3-5 napon bellül vehet át kereskedőjénél!
 

1 éves ingyenes átvizsgálás és szerviz:

A teljesítéstől számított 12 hónapon belül kérésére a szakszerviz a terméket térítésmentesen átvizsgálja. Önnek csak a karbantartáshoz felhasznált, a természetes elhasználódás, kopás vagy egyéb nem gyártásieredetű hiba miatt kicserélt alkatrészek árát kell megfizetni, a munkát térítésmentesen elvégezzük.

 

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...