Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
SCHEPPACH Li-ion akkumlátor 20V 4,0Ah (7909201704)

Rövid leírás:

Feszültség: 20 V
Kapacitás: 4,0 Ah

SCHEPPACH Li-ion akkumlátor 20V 4,0Ah (7909201704) (7909201704)

Cikkszám: 7909201704

Feszültség: 20 V
Kapacitás: 4,0 Ah

Ár: 23.090 Ft (18.181 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. március 14-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 30.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 23.090 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • HDSC technológia - a legújabb professzionális technológia a lítium akkumulátorok elektronikus vezérlésére és a töltés védelmére.
  • Az eredmény nemcsak egy pontos töltési folyamat, ahol az akkumulátor minden egyes cellája folyamatosan monitorozásra kerül, és szükség szerint feltöltődik, hanem egy egyedülálló teljesítményszabályozás is, ahol az akkumulátor optimálisan alkalmazkodik bármelyik 20 V Scheppach kéziszerszám típusához, ezen kívül mindig maximális teljesítményt és maximális kapacitást biztosít.
  • A HDSC- technológiának további jelentős előnyei közé tartozik az akkumulátor élettartamának növelése, a maximális gépüzemidő növelése egy töltési időn belül, és az akkumulátor védelme a túlterhelés vagy túlmelegedés ellen
  • Töltöttségi szintjelző - az akkumulátor töltöttségi szintjének állapotát a beépített LED diódák jelzik.
  • A kijelző nem a gépnek a része, hanem az akkumulátornak, így azonnal ellenőrizheti az akkumulátor pillanatnyi kapacitását anélkül is, hogy csatlakoztatná a géphez. Erőteljes akkumulátor cellák - a kiváló minőségű lítiumioncellák az intelligens elektronikával együtt lehetővé teszik a szükséges energiamennyiség azonnali biztosítását a hirtelen megnövekedett teljesítményhez.
  • Egy 20V-os akkumulátor minden géphez - rengeteg olyan rendszer van, amely csak egy akkumulátorral rendelkezik egy sor szerszámhoz.
  • A hiányzó vagy olcsó elektronika miatt gyakran előfordul, hogy egy bizonyos géppel az akkumulátor jól működik, de egy másikkal nem.
  • Ennek az az oka, hogy a különböző típusú gépek eladási mennyiségeiben hatalmas különbségek vannak.
  • A Scheppach akkumulátor a fejlett elektronikájának köszönhetően „felismeri”, hogy melyik gépben van elhelyezve, és ennek megfelelően tökéletesen alkalmazkodik is hozzá.
  • Ezzel minden gépnél elérhető a maximális teljesítmény és üzemidő.

Garanciális feltételek:

A fogyasztói szerződés keretében vásárolt, termék(ek)re:

10.000,- Ft-ot elérő, de 100.000,- Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év;
100.000,- Ft-ot meghaladó, de 250.000,- Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év;
250.000,- Ft eladási ár felett 3 év kötelező jótállás, amely további 1 évvel meghosszabbítható.

A nem fogyasztói szerződés keretében vásárolt, termék(ekre) a vásárlás / üzembe helyezés napjától számított 6 hónap kijavítási garancia vonatkozik a gyártási eredetű hibák kijavítására.


További részletes garancia leírás /jótállási jegy letölthető: ITT

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...