Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
ROTHENBERGER SUPER 2

Rövid leírás:

Vágási átmérő: 10 - 60 mm

ROTHENBERGER SUPER 2" görgős csővágó 10-60 mm (70045) (70045)

Cikkszám: 70045

Vágási átmérő: 10 - 60 mm

Ár: 42.410 Ft (33.394 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2023. július 20-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RendelésreA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
A kosár jelenlegi tartalma: 0 Ft, ha ezt a terméket is hozzá teszi, akkor ingyenes a kiszállítás Magyarország egész területén.
Ár: 42.410 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • A Rothenberger Super 2" csővágó egyszerû nyomásbeállítású.
  • Optimális erőátvitellel hat a csõre, edzett vágókerekekkel, minõségi acélötvözetbõl, mely hosszú élettartamot garantál használója számára.
  • Sorjamentes külső vágás és menetvágás is lehetséges vele.
  • Vágókerék-cseréje is lehetséges.
  • Öntvény-csövek is vághatók vele.
  • Alkalmazható: 1/8-2"-ig. 

A Rothenberger 1949-ben alapított cég, 50 leányvállalattal, 250 szabadalom és védjegy. Több mint 60 éve a ROTHENBERGER családi vállalkozásként működik. A kezdetektől a családi munkamegosztás alapvető fontosságú szerepet játszott a sikerben. Ez nem csak a tulajdonos családját foglalja magába, hanem az egész vállalati "nagy családot", amelybe minden alkalmazott beletartozik Kelkheimben és az összes leányvállalatnál a világ minden táján.
A Rothenberger, mint egy nemzetközi vállalat a világ számos országában jelen van, így Magyarországon is. 
A ROTHENBERGER a ROTHENBERGER AG része, és felelős a szakszerű csőszerelő szerszámok és illesztési technológia üzleti folyamataiért.
A kiváló minőség a ROTHENBERGER cég központi értékei közé tartozik. A minőség az egyik legfontosabb tényező számunkra, mert ez ígéret a ROTHENBERGER-t vásárlóknak.

 

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...