Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
LEICA Disto D510 Lézeres távolságmérő (200m-ig) TRI70 állvány FTA360 adapter csomag (823199)

Rövid leírás:

Távolság mérése: 0.05 – 200 m
Tipikus pontosság: ± 1 mm Mérési egységek: m, ft, in, yd
Dőlésérzékelő: 360°
Színes kijelző célkeresővel: 4x zoom
Adatátvitel: Bluetooth® Smart
Ingyenes alkalmazás: Leica DISTO™ sketch
Elemek: 2xAA
Méretek: 143×58×29 mm
Memória: 30
Multifunkcionális végdarab: Automatikus
Személyre szabható menü

+ TRI70 állvány és FTA360 adapter csomag

LEICA Disto D510 Lézeres távolságmérő (200m-ig) TRI70 állvány FTA360 adapter csomag (823199)

Cikkszám: 823199

Távolság mérése: 0.05 – 200 m
Tipikus pontosság: ± 1 mm Mérési egységek: m, ft, in, yd
Dőlésérzékelő: 360°
Színes kijelző célkeresővel: 4x zoom
Adatátvitel: Bluetooth® Smart
Ingyenes alkalmazás: Leica DISTO™ sketch
Elemek: 2xAA
Méretek: 143×58×29 mm
Memória: 30
Multifunkcionális végdarab: Automatikus
Személyre szabható menü

+ TRI70 állvány és FTA360 adapter csomag

Ár: 329.900 Ft (259.764 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2023. november 06-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RendelésreA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
A kosár jelenlegi tartalma: 0 Ft, ha ezt a terméket is hozzá teszi, akkor ingyenes a kiszállítás Magyarország egész területén.
Ár: 329.900 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Főbb funkciók:

  • Távolságok mérése
  • Dőlések követése 
  • Min/max mérés
  • Terület/Térfogat 
  • Smart Horizontal Mód 
  • Összeadás/Kivonás 
  • Magasság követés 
  • Pitagorasz 
  • Magasság profil 
  • Kitűzés 
  • Ferde tárgyak mérése 
  • Trapéz mérések 
  • Távoli mérési mód 
  • Számológép 
Egyszerű és precíz célzás - Célkereső 4x zoom nagyítással
 
A célkereső segítségével a Leica DISTO™ D510 tökéletes pontossággal hajtja végre a méréseket még kedvezőtlen megvilágítási feltételek között is. Ez egy döntő előny, ha kültéren dolgozik napfényes időben. Még akkor is, ha a vörös lézerpont már nem látható szabad szemmel, a célpont pontosan látható a kijelző szálkeresztjén.
 
Korlátlan számú mérési opció - 360°-os dőlésérzékelő
 
A Leica DISTO™ D510 fel van szerelve egy 360°-os dőlésérzékelővel. Ez azt jelenti, hogy nemcsak szögeket lehet mérni, hanem vízszintes távolságokat is! A Célkeresővel kombinálva, elképesztő indirekt mérési opciók válnak lehetségessé. Innentől kezdve mérések ott is lehetségesek, ahol nincs visszaverő célpont pl. egy fa magasságának meghatározásakor, vagy egy visszaverő üveghomlokzat magasságának mérésekor. Ezeket nem lehetne megmérni egy hagyományos lézeres távolságmérővel.
 
Hatékony magassági profil mérés
 
Ezt a funkciót használva, a Leica DISTO™ D510 kijelzi a távolságokat és magasság-különbségeket egy meghatározott referencia ponthoz képest. Ez megkönnyíti a profil mérések felgyorsítását anélkül, hogy drágább mérési módszereket kellene használnia. Ez a funkció használható még más alkalmazások között annak ellenőrzésére is, hogy a keresztgerendák egyenesek-e, a meglevő padlók vízszintesek-e.
 
Gyors vázlatkészítés - Bluetooth® Smart alkalmazással
 
A Leica DISTO™ D510 többre képes, mint csak mérésre. A mérési adatokat kényelmesen és precízen továbbítani lehet a beépített Bluetooth® Smart Technológia használatával. A Leica DISTO™ vázlatrajz készítési ingyenes alkalmazás támogatja alaprajzok vagy táblázatok létrehozását iPhone vagy iPad eszközökön. Méretek még fényképekre is erőfeszítés nélkül felvihetők.
 
Modern ergonómia 
 
A bonyolult mérési funkciók lehető legegyszerűbb működésének biztosítása elengedhetetlen követelmény a Leica Geosystems számára. A Leica DISTO™ D510 készülék adaptálva lett a modern mobiltelefonok felhasználói felületéhez. Továbbá a kedvenc funkciói hozzárendelhetők egy pár választógombhoz, az egyetlen gombnyomással történő gyors hozzáférés érdekében. Az integrált, egyszerűen érthető segítség (help) funkció nem fogja Önt cserbenhagyni a terepen.
 
Erős és könnyen tisztítható - IP 65
 
A foglalat és a billentyűzet speciálisan zárt a vízzel és porral szemben. A folyó víz alatti tisztítás szintén nem probléma. Ráadásul a lézeres távolságmérő mindenféle időjárás esetén használható, lévén porálló és fröccsenő vízzel szemben védett.
 
ISO Standard 16331-1 – A szabvány a lézeres távolságmérőkhöz
 
A lézeres távolságmérők hatótávolsága és pontossága a megvilágítási körülményektől és a céltárgy visszaverő tulajdonságaitól függ. A Leica Geosystems fontosnak tartja, hogy az eszköz ne csak laboratóriumi körülmények között működjön tökéletesen, hanem mindenek felett a mindennapi építőipari feladatoknál is. Ezért külső szakemberekkel együttműködve kifejlesztettünk egy globális szabványt, és részletesen meghatároztuk a lézeres távolságmérőket, és összehasonlítottuk őket egymással.
 
Szállítási terjedelem:
  • TRI70 állvány
  • FTA360 adaptercsomag
  • Hordtáska
  • Csukló szíj
  • Elemek

 

Leica termékek regisztrálásához kattintson a képre!
 
Protect by Leica Geosystems
 
Megvédjük értékeinket!
 
Az építőipar és ügyfeleink szükségleteinek megértése tette lehetővé a számunkra, hogy termék megoldásokat fejlesszünk ki a munkaterületen előforduló összes pozícionálási, mérési, szintezési, vonalvezetési és vetítési feladathoz. Termékeink a legmagasabb szintű megbízhatóságot, pontosságot, strapabírást biztosítják - még a legmostohább munkakörülmények között is, így téve ügyfeleinket még termelékenyebbé és sikeresebbé. A "Protect by Leica Geosystems" lehetőség révén egy olyan szolgáltatást ajánlunk Önnek, ami kategóriájában a legjobb, ahol az ügyfelek számíthatnak ránk bárhol, bármikor.
 
A "Protect by Leica Geosystems" csak a 2012. szeptember után vásárolt termékekhez vehető igénybe.
 
Élettartamra Kiterjedő Gyártói Szavatosság
Gyártói Szavatosság a termék teljes használati idejére, a Leica Geosystems Korlátozott Nemzetközi Garanciának megfelelően. Ez költségmentes javítást vagy cserét tartalmaz minden termékhez, ami anyaghiba vagy gyártási hiba miatt meghibásodik a termék teljes élettartama alatt.
 
A Korlátozott Nemzetközi Garancia feltételek megtekintéséhez kattintson ide.
.
 
Nincs Költség Periódus
Ha az Ön műszere meghibásodik vagy javításra van szüksége olyan normál használati körülmények között, amit a felhasználói kézikönyv ismertet, kategóriájában a legjobb szervizelést biztosítjuk hozzá anélkül, hogy további költségeket hárítanánk Önre.
 
A szolgáltatásunk magában foglalja:
Minden hibás alkatrész javítása vagy cseréje, beleértve a munkaidőt is
Igazítás
Alapos funkció teszt és biztonsági ellenőrzés
Az Ön szervizelt műszere olyan kifogástalanul fog visszakerülni Önhöz, mintha teljesen új lenne!
 
Tanúsított Minőség
A Leica Geosystems kalibrációs laboratóriumokat (No. SCS079) és teszt laboratóriumokat (No. STS549) működtet.  Mindkettő teljes mértékben akkreditálva van a SAS, Swiss Accreditation Service (Svájci Akkreditációs Szolgálat) által. Azok a kalibrációs és teszt tanúsítványok, amelyeket a Leica Geosystems állít ki a vízszintesről, szögről, távolságról, frekvenciáról vagy lézer osztálybasorolásról, hivatalosan és nemzetközileg is elismertek. A precizitás hitelesítése biztosítja a mi termékeink lehetséges legmagasabb megbízhatóságát. Minden laboratóriumot rendszeresen ellenőriz egy független nemzetközi intézet az ISO 17025 szabályozásnak megfelelően.
 
Svájci Technológia
A "Svájci Technológia" bizalmat ébreszt.  Világszéles tevékenységünket jelzik a korszerű központok, ahol a svájci precizitás, különleges szaktudás és a csúcstechnológia kéz a kézben járnak. A fejlesztés és termelés minden szakaszában megvalósuló folyamatos, kiterjedt tesztek biztosítják a legmagasabb szabványokat a pontossághoz és a minőséghez.

Kapcsolódó termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...