Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
MUTA hólapát alu, élvédővel, nyelezett L410/190 (10063)

Rövid leírás:

Hossz: 1550 mm
Szélesség: 400 mm
Súly: 1.9 kg
Anyaga: alumínium, fa

MUTA hólapát alu, élvédővel, nyelezett L410/190 (10063) (10063)

Cikkszám: 10063

Hossz: 1550 mm
Szélesség: 400 mm
Súly: 1.9 kg
Anyaga: alumínium, fa

Ár: 10.260 Ft (8.079 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2023. december 07-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
A termék csak személyesen vehető át!
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
A kiszállítás nem lehetséges, a termék csak személyesen üzleteinkben vehető át!
Ár: 10.260 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás

A Muta alumínium hólapát kényelmes és biztonságos fanyéllel és szegecselt fém élvédővel készült.
Teljes hossza 1550 mm, az öblös lapát szélessége 400 mm, hossza 350 mm.
A hólapát anyaga ​biztosítja az alaktartósságot, szívósságot és a tartós szilárdságot.  

Ezzel a könnyű hólapáttal a fészerben, nem fogja készületlenül érni a legnagyobb hóesés sem!

MUTA Cégtörténet

Az első feljegyzések szerint, a MUTA története, 1573-ig nyúlik vissza. A több mint 430 éves tradíció során több tulajdonosa volt a cégnek. Annyi bizonyos, hogy 1760-ban a cég, a Szent Pál Monostor tulajdona volt. 1881-ben Henrik Kieffer vásárolta meg MUTA-t. Kieffer (Künzelsaus-i, Württenberg tartomány) német kovácsáru kereskedő volt. Ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 1897-ben fia, Frederik is csatlakozott Henrikhez. Felvette a szlovén állampolgárságot, majd a cég működéséhez nélkülözhetetlen villamos energia ellátás miatt, saját vízi erőművet épített.

A MUTA még a második világháború ideje alatt is működött. A háború befejeztével a tulajdonjog az Államra szállt át, egészen 2000-ig. 2000-ben a céget Adolf Struc Úr vásárolta meg és jelenleg is ő a tulajdonosa. A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket.


A MUTA MAGYARORSZÁG a nem kovácsolástechnikával gyártott szerszámokat költséghatékonysági okokból Taiwanon gyártatja. A távolkeleti gyártó szigorú szerződés és minőségbiztosítás mellett kezdte meg kerti szerszámok gyártását a MUTA védjegy használatával. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTA névvel azonosított minőséget, megbízhatóságot.
Termékfejlesztések során figyelembe vesszük a felhasználók igényeit észrevételeit, ezért kérjük építő javaslataival járuljon hozzá további fejlesztéseinkhez.


E rövid leírás is igazolja, hogy a gyártás technológia tradicionális múltra tekint vissza. A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.


Jó munkát kívánunk szerszámainkkal!!!
 

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...