Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
DEWALT DCR029-QW Akkus/hálózati AM/FM bluetooth rádió 18/54V (Akku és töltő nélkül)

Rövid leírás:

Kompatibilis: DEWALT 12/18/54 V XR akkumulátorokkal

Üzemmódok: AM / FM

Tápellátás: AC/DC

Csatlakozás/portok: AUX /USB/Bluetooth

Súly: 3,6 kg

DEWALT DCR029-QW Akkus/hálózati AM/FM bluetooth rádió 18/54V (Akku és töltő nélkül) (DCR029-QW)

Cikkszám: DCR029-QW

Kompatibilis: DEWALT 12/18/54 V XR akkumulátorokkal

Üzemmódok: AM / FM

Tápellátás: AC/DC

Csatlakozás/portok: AUX /USB/Bluetooth

Súly: 3,6 kg

Ár: 89.690 Ft (70.622 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. február 27-től a készlet erejéig
Mennyiség:
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Válassz még 50.000 Ft értékben termékeket, és ingyenesen szállítjuk futárszolgálattal Magyarország egész területén!
Ár: 89.690 Ft
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Jellemzők:

  • Kompakt DAB/FM rádió nagy hangerővel, torzításmentes hangzást biztosítva
  • Bluetooth-kapcsolat, AVRCP-vezérléssel, amely lehetővé teszi a streaming audio vezérlését akár a készüléken, akár a mobileszközön
  • Tartós konstrukció külső gördülő ketreccel a leejtés elleni védelem érdekében
  • USB töltőkimenet AC és DC tápellátás esetén is
  • Működtethető a 12V XR, 18V XR és 18/54V XR FLEXVOLT akkumulátorokról
  • Levehető hálózati tápegység váltakozó áramú bemenethez


 

My DeWalt oldalhoz klikk ide

 

1. A 3 éves garancia regisztrációhoz kötött
 
A terméket a vásárlást követő 4 héten belül kell regisztrálni!
Regisztrációhoz szükséges: A DEWALT termék tulajdonos személyes adatai, termék cikkszám, gyártási szám és dátum kód.
A több terméket tartalmazó szettek számára a regisztráció nem lehetséges, a szettet alkotó termékeket egyenként kell regisztrálni.
 
2. Általános szerződési feltételek
 
A DEWALT Európai EK 3 éves Garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosának áll rendelkezésére, aki a terméket hivatalos DEWALT európai viszonteladótól vásárolta, szakmai felhasználási céllal. A garancia nem érvényes olyan személyek számára, akik a DEWALT terméket viszonteladás vagy bérbeadási szándékkal vásárolták.
A garancia nem ruházható át. A garancia a DEWALT termék eredeti tulajdonosa számára érhető el, aki a fentebb meghatározott vásárlási és regisztrációs feltételeknek megfelel.
A garanciális időtartam alatt történő termék javítás vagy csere nem eredményezi a garancia meghosszabbítását vagy újraindulását. A három éves garanciális időtartam a vásárlás napjától lép életbe és 36 hónapon át tart.
A regisztrációval a termék tulajdonosa elfogadja a fent meghatározott feltételeket és lemond a DEWALT 30-1-1 garanciáról, mely 2016 január elsején került visszavonásra.
 
3. A garancia hatálya alá nem tartozó termékek
 
Azon termékek amelyek nem a DEWALT európai specifikációinak megfelelően készültek vagy nem hivatalos beszállítótól kerültek importálásra.
Azon fogyóeszköznek minősülő tartozékok, amelyek a munkadarabbal kerülnek közvetlen érintkezésbe, pl.: fúrószárak, fűrészlapok, csiszolókorongok.
Olyan garanciális javításra benyújtott, egy szett részét képező termék, melyen a gyártási dátum kód nem egyezik a szett többi részével vagy a vásárlás dátumával.
Kéziszerszámok, ruházat, védőruházat
Rögzítő eszközökre pl.: Szögezők, Patronos szögezők
Akkumulátorok és töltők
Újjáépített vagy felújított termékek a megfelelő jelöléssel ellátva - “Gyárilag felújítva” és/vagy “Q”
Kompresszorok és generátorok
 
4. Garanciális igény benyújtás
 
A garanciális igény benyújtásához lépjen kapcsolatba a termék értékesítőjével vagy az Önhöz legközelebb lévő hivatalos DEWALT szervízzel (www.2helpU.com).
Jutassa vissza a DEWALT terméket az értékesítőjéhez vagy egy hivatalos DEWALT szervízhez valamennyi alkatrésszel, az eredeti vásárlást igazoló bizonylattal és az érvényes DEWALT Európai 3 év Garancia tanúsítvánnyal.
A DEWALT fenntartja a jogot, hogy visszautasítson bármilyen garanciális igénylést, amennyiben a hivatalos szervíz véleménye szerint a meghibásodás nem anyag vagy gyártási hibának köszönhető, vagy a garanciális igénylés nem felel meg a DEWALT Európai Elektromos Kéziszerszám  Garancia feltételeinek.

30 napos „cseregarancia”:

Amennyiben egy DEWALT termék jelentős részét (motor, állórész,forgórész, elektronika) illetően a teljesítéstől számított 3 munkanapon túl, de 30 naptári napon belül meghibásodást észlel, majd ezt követően a szakszervizünk megállapítja, hogy a készülék meghibásodásának oka gyártási eredetű, abban az esetben a hibás termék kijavítása helyett – kérésére – azt azonos típusú, hibátlan készülékre kicseréljük, melyet 3-5 napon bellül vehet át kereskedőjénél!
 

1 éves ingyenes átvizsgálás és szerviz:

A teljesítéstől számított 12 hónapon belül kérésére a szakszerviz a terméket térítésmentesen átvizsgálja. Önnek csak a karbantartáshoz felhasznált, a természetes elhasználódás, kopás vagy egyéb nem gyártásieredetű hiba miatt kicserélt alkatrészek árát kell megfizetni, a munkát térítésmentesen elvégezzük.

 

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...