Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó

DEWALT PowerStack™ akkumulátorok - leteszteltük!

A tavalyi évben bejelentette a DeWALT a legújabb generációs akkumulátorait, melyek a PowerStack™ fantázianevet kapták.

Olvasd el rövid összefoglalónkat erről az akkutechnológiáról és nézd meg tesztjeinket!

 

 

A PowerStack™ akkumulátor technológia nagy újítása a cellák házon belüli elosztásában rejlik. Míg egy hagyományos 18 voltos akkumulátorban hengeres (általában 18650) cellák találhatóak, addig az új PowerStack™ akkuk lapos, egymásra stócolt cellákkal vannak ellátva. Ennek az elrendezésnek az előnyei közé tartozik, hogy az akkuházon belüli helykihasználás sokkal hatékonyabb, ezáltal a PowerStack™ akkumulátorok kompaktabbak, kisebbek és könnyebbek az ugyanakkora kapacitású hagyományos akkumulátorokhoz képest.

A helykihasználás velejárója az is, hogy az akkuk hőelvezetése javult, kisebb eséllyel fognak túlmelegedés miatt letiltani használat közben, valamint élettartamuk is megnövekszik az áramforrásoknak. A cellák kisebb belső ellenállása lehetővé teszi a hatékonyabb feszültségleadást, ezáltal a szerszámgépünk bizonyos felhasználásnál a jelentősen magasabb erőkifejtésre képes.

 

A PowerStack™ technológia további nagy előnye, hogy minden meglévő DeWALT 18V XR szerszámmal és töltővel KOMPATIBILIS, nem szükséges lecserélni meglévő gépparkunkat az új technológia használatához! A DEWALT a PowerStack™ akkuk használatával 50%-kal több erőt igér az ugyanolyan kapacitású 18V XR akkumulátorhoz hasonlítva, amelyet szerszámtesztjeink látványosan meg is mutatnak. 

Alább megnézheted 3 különböző tesztünket, amelyekben a hétköznapokban legtöbbször használt szerszámok segítségével hasonlítja össze Bíró Antal (alias Mr. DEWALT), a Stanley Black & Decker Magyarország munkatársa az új akkutechnológiát a már jól bevált XR akkuval, valamint a FlexVolt™ technológiás akkuval.

Tekintsd meg összehasonlító videóinkat!
DCD800 fúró-csavarbehajtóDCF850 ütvecsavarozóDCG409 sarokcsiszoló

 

Teljes DEWALT szerszámgép kínálatunkért kattints ide.

 

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...