Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó

Megérkezett a Makita® legújabb robotporszívója, a DRC300

Szeretnéd mindig tisztán tartani irodád, raktárad? A Makita­® új robotporszívójával minden nap pormentes lehet környezeted.

A DRC200 utódja rengeteg új technológiát sorakoztat fel, amely megkönnyíti a takarítási munkákat, hogy Ön erőforrásokat szabadíthasson fel. Innovatív LiDAR szenzorral, kamerával, 6 ultrahangos szenzorral és ütközésérzékelővel felszerelve akár 10.000 m² tisztítandó területet tud feltérképezni és eltárolni, 5 különböző helyiségben. Okostelefonról, vagy távirányítóról vezérelve akár az épület egy messzebbi pontjáról is indíthatunk takarítást. Legyen szó ipari vagy irodai környezetről, a DRC300 megbirkózik a szennyeződésekkel.

Technikai adatok:
Akkumulátor család:LXT - Li-ion Xtreme Technology
Akkumulátor feszültség:2 × 18V = 36V
Használható akkumulátorok:3,0 Ah - 6,0 Ah
Üzemidő (2 × 6,0 Ah):240 perc
Max. tisztítható terület:600 m²
Max. sebesség:1,08 km/h
Portartály térfogat:3 L
Feltérképezés:Van
Távirányítás:Van

Mi is az a LiDAR?

A LiDAR (Light Detection And Ranging) lézeres távérzékelő technológia, amely képes a szenzor és a visszaverő felület közötti távolság felmérésére. A robotporszívó tetején található, szembetűnő szenzor folyamatos lézerszkennelést végez, ezáltal térképezi fel 3D-ben, hogy az adott helyiségben hol találhatóak a tárgyak és akadályok. Az összegyűjtött adatokat eltárolja, és 5 különböző szobaként tudja kezelni. A folyamatos szkennelés további előnye, hogy amennyiben egy már eltárolt helyiség takarítását végzi az eszköz, a fel nem térképezett akadályokat is érzékeli, kikerüli.

 

Üzemidő

A készülék 18V LXT akkumulátor rendszerrel működik, 3,0-tól egészen 6,0Ah kapacitású akkumulátorral. A két akkumulátor nem feltétele a működésnek, egyszerre csak egy akkumulátort használ. A második akkumulátorral az üzemidőt tudjuk bővíteni, ezáltal 2 darab 6,0Ah kapacitású akkumulátorral akár 600m² területet is képes kitakarítani, 240 perces üzemidővel. A porszívó továbbá érzékeli, ha az akkumulátor majdnem lemerült és automatikusan visszatér a kiindulási pontjára.

 

Karbantartás

A készülék 3 literes kivehető portartállyal rendelkezik, amely külön gyűjti a nagyobb, darabos szennyeződéseket (pl.: fűrészpor, habszivacs törmelék), valamint a finom port. A beszívott levegőt mosható HEPA-szűrő tisztítja, amely a legkisebb porszemcséket is megszűri. A motor szénkefe nélküli, hatékony és halk működést tesz lehetővé. A porszívó alján szerszám nélkül cserélhető főkefe található, a két oldalsó söprő kefe reteszes zárású, így azok is percek alatt kicserélhetőek, ha elkopnának.

 

 

Távvezérlés

A porszívóhoz letölthető okostelefonos alkalmazás segítségével a feltérképezett területeket tudjuk szerkeszteni, a tisztítást időzíteni, valamint az előző tisztítások állapotát és idejét ellenőrizni. A készülékhez tartozik távirányító is, amely segítségével irányíthatjuk, kikapcsolhatjuk a szívási funkciót, valamint hangjelzést küldhetünk, ha esetleg szem elől tévesztenénk a porszívót. A hazatérési funkció segítségével minden tisztítás után visszatér a kiindulási helyére. Két különböző tisztítási móddal mind irodai, mind raktári használatra alkalmas. Finomabb beltéri por és törmelék felszívására a keféket és az elszívási funkciót bekapcsolva van lehetőség, nagyobb törmelékek tisztítására pedig csak a keféket használjuk.

 

A Makita® DRC300 robotporszívót ide kattintva tudja megtekinteni weboldalunkon.

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...