Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó

Megújultunk!

Hosszú idő és rengeteg fejlesztés után megújult a szerszamoutlet.hu! A külső megváltozott ugyan, de a szolgáltatásunk továbbra is a legmagasabb minőségű maradt. Olvasd el rövid összefoglalónkat a változásokról és oszd meg velünk véleményed és észrevételeid!

Lezárult egy korszak cégünk életében, hiszen hosszú idő után nyugdíjaztuk régi weboldalunkat. Az ország egyik legnagyobb szerszám kereskedőjeként fontos számunkra, hogy folyamatosan fejlesszünk magunkon és a felületeinken is. Egy új külső ötlete már régóta tervben volt, és most örömmel kijelenthetjük, hogy a fejlesztések végére értünk, készen áll minden az éles bevetésre!

Új webshopunk teljesen megújult dizájnnal, reszponzív felülettel, szűrési lehetőséggel és rengeteg kihagyhatatlan ajánlattal vár téged. A weboldal megújítása fontos lépés volt számunkra annak érdekében, hogy megfeleljünk a növekvő online vásárlási igényeknek és biztosítsuk számodra a szakértői segítséget és magas színvonalú vásárlási élményt. Engedd meg, hogy röviden összefoglaljuk a változásokat és újdonságokat.

Élvezd Te is az új felületet!

Letisztult dizájn és kosár mentés

Az új weboldal kialakításakor a legfontosabb szempontunk egy modern, könnyen átlátható felület létrehozása volt. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk az ergonomikus kialakításra, hiszen számunkra a vásárló, azaz Te vagy a legfontosabb. A legnagyobb változást a reszponzív kialakítás nyújtja, ezáltal bármilyen eszközről nézed a webshopunkat, az alkalmazkodni fog a kinézettel a könnyű kezelésért.

A színek kiválasztásakor figyelembe vettük, hogy az erős, élénk színek hosszú távon bántják a szemet, ezért az oldalon a domináns színek a szürke különböző árnyalatai lettek. Az általunk használt sötétkéket és pirosat a fontos információkról és promóciókról szóló képeken fogjuk használni, amelyeket a főoldalon fogsz látni. A betűtípus választásakor egy kifejezetten könnyen olvasható, modern és weboldalakra optimalizált fajtát kerestünk, így esett a választás az Accademia di Belle Arti di Urbino által készített Titillium Web betűcsaládra. Felületünkről minden nem lényeges szöveget levettünk, hogy könnyen ki lehessen igazodni minden oldalon. 

A fejlesztések során minden gombot egyértelmű ikonokkal láttunk el az egyszerűség kedvéért, és a vásárlási folyamat megkönnyítéséért. Elérhető továbbá egy Facebook Messenger gyors chat is, aminek segítségével rövid időn belül igyekeznek választ adni minden felmerülő kérdésedre ügyfélszolgálatunk munkatársai. Ez a funkció még tesztelés alatt áll, ezért kérjük türelmedet a használatakor.

Megszűnik mostantól az a bosszantó dolog is, hogy a megkezdett rendelésed eltűnik, ha elhagyod az oldalunkat. Amennyiben elfogadod a sütiket az oldalon, ezentúl a megkezdett rendelésedet mindig el fogod tudni érni abból a böngészőből! 

Minden oldal és aloldal megújul!

Szűrés tulajdonságra

Egyik legnagyobb újdonságunk a szűrési lehetőség kialakítása! Egy kategóriába belépve láthatod az adott terméktípusra leginkább jellemző tulajdonság alapján kialakított szűrőopciókat, ezzel is növelve a vásárlás élményét. Megszűnik a hosszú ideig tartó görgetés, hiszen csak a neked releváns termékeket fogjuk megjeleníteni szűrőkkel. A szűrők segítségével megtudhatod továbbá, hogy egy kategóriában milyen paraméterű termékek találhatóak, így a teljes kínálatunkat könnyen át tudod látni.

A szűrők beállításán folyamatosan dolgozunk, ezért még nem minden kategóriában és terméknél elérhető. Türelmedet kérjük!

A termékek szűrése sose volt még ilyen könnyű!

Egyértelműbb kategóriák

Régi oldalunk egyik hátulütője volt a már elavult és bonyolult kategória rendszer, amelyet az évek során kialakítottunk. A fejlesztés során az alapoktól elkezdve alakítottuk ki az új kategóriákat, amelyeket 3 különböző szintbe rendeztünk. A 10 főkategória a termékeket legáltalánosabban megkülönböztető szempontok alapján került kialakításra, ezeken belül megtalálhatóak még a további szűkítések is. A könnyű kezelhetőség miatt így akár pár kattintásból eljutsz az általad keresett termékek listázásához! Az alkategóriák első szintjét képekkel láttuk el a gyorsabb beazonosítás érdekében, belépve egy alkategóriába pedig a termékektől balra találod a további alkategóriákat (amennyiben van).

Egyértelmű és könnyen használható menürendszer!

Hírek

Létrehoztunk egy új blog részt is az oldalon belül, ahol az általunk forgalmazott márkák újdonságait, az éppen futó promóciókról a legfontosabb tudnivalókat, valamint érdekes cikkeket és leírásokat fogunk Veled megosztani. Legyél mindig naprakész az iparág újításaival és a forgalmazott márkáink éppen futó ajánlataival kapcsolatban!

Értesülj elsőként Tőlünk az újdonságokról!

 

 

Reméljük tetszik Neked is új weboldalunk és örömödet fogod lelni a vásárlásban! Oszd meg velünk véleményedet és észrevételeid a hello@szerszamoutlet.hu címen!

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...