Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó

Robot a kertben! - Hamarosan kapható a Makita® RM350D robotfűnyíró

A kertgondozás új dimenzióját hozza a Makita® legújabb innovációja, az RM350D robotfűnyíró! Automatikus működés, precíz nyírás és környezetbarát használat - mindez egyetlen eszközben. Fedezd fel Te is a könnyedség és hatékonyság új szintjét!

ÁPOLD A GYEPET MAKITA®-VAL!

Hiánypótló újdonsággal jelentkezik a Makita®. Az RM350D robotfűnyíró hatalmas vágási területtel, ütemezéssel, valamint a beépített akkumulátorok töltéséhez dokkoló állomással teljes mértékben minden igényt kielégít. A gyönyörű, ápolt gyep fárasztó fűnyírás nélkül többé már nem csak egy álom, hiszen az RM350D segítségével minden nap rendezett és egészséges kertben gyönyörködhetsz. Ráadásul nincsen benzinszag, nem kell ellenőrizni a tank szintjét, hiszen a dokkoló állomás mindig feltöltve tartja a gépet.

GONDTALAN HASZNÁLATEGÉSZSÉGESEBB GYEPKORSZERŰ VÁLASZTÁS
A robotfűnyírót úgy tervezték, hogy automatikusan nyírja a füvet és töltődjön fel. Az ütemezési funkcióval kiválaszthatod, hogy melyik napokon és mikor kezdjen el nyírni a gép.A rendszeres nyírás jelentős előnyökkel jár a fű számára, mivel a robotfűnyíró apró darabokra vágja a füvet, ezzel a pázsit természetes trágyázását is biztosítja.Az akkumulátorról való működés nemcsak csendesebbé teszi a robotfűnyírót, hanem környezetbarátabb is, mint a benzinüzemű társai. Az akkumulátoros fűnyíró választásával megspórolhatod az üzemeltetési költségeket, amely egy robbanómotoros géppel járna.

ERŐLKÖDÉS NÉLKÜL

Az RM350D-t beépített 18V/5,0Ah akkumulátor működteti, ami több, mint 2 óra aktív vágást biztosít a gépnek. A töltési időtől sem kell megijedni, hiszen átlagosan 40 perc alatt feltöltődik az akku. A vágást 240 mm szélességben végzi, és a magasságot 20 mm és 60 mm között 9 fokozatban tudjuk állítani. Ha magas fűről van szó, csak a kezdő magasságot és az elérni kívánt magasságot szükséges beállítani, utána a gép automatikusan fogja beállítani a fokozatokat és több nap alatt levágja álmaink pázsitját. A lekaszálható terület mérete 3500 m², amit a géphez mellékelt határoló vezetékkel tudunk kijelölni és leszúrható tartókkal rögzíthetünk. Nem probléma az egyenetlen talaj sem, hiszen a fűnyíró akár 26°-os emelkedőn is képes működni.

KARBANTARTÁS ÉS BIZTONSÁG

A napi karbantartás kifejezetten egyszerű folyamat, hiszen a fűnyíró burkolata könnyen eltávolítható, maga a gép pedig vízzel mosható. Nincs más dolgunk, csak a kerti slagot kézbe venni és a többit a vízsugár elintézi (figyeljünk arra, hogy ne magasnyomású mosóval tisztítsuk). A vágókésekből 3 darabbal is rendelkezik az RM350D, amelyek mindegyike visszahajlik, ha bármilyen kemény akadályhoz (pl.: kavicsokhoz) ütközik működés közben. Az esetleges balesetek elkerülése érdekében a kaszálás automatikusan leáll, amint megemeljük a robotgépet vagy maga körül bármilyen akadályt érzékel. Ha szeretnénk megállítani a fűnyírást, akkor a gép tetején elhelyezett nagy méretű STOP gombot elég megnyomni. A lopás elleni védekezés érdekében a géphez PIN kódot lehet beállítani, ezáltal idegen kezek által történő eltulajdonítás esetén nem lehet vele kezdeni semmit.

 

Műszaki adatok
AkkumulátorBeépített 18V Li-ion
Működési idő135 perc
Átlagos töltési idő40 perc
Kaszálási terület3500 m²
Vágási szélesség240 mm
Vágási magasság20 - 60 mm
Max. mászási képesség26°
Termék méretei (H × Sz × M)700 × 560 × 270 mm
Termék nettó súlya13,7 kg
Hangteljesítmény (LWA)59 dB(A)

További információkért kattints ide.

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...