Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
BETA 1229LPH/A6 Műszerész csavarhúzó, műanyag dobozban 6db-os (012290310)

Rövid leírás:

  • 1,4-2,0-2,4-3 mm  
  • PH0-PH1

BETA 1229LPH/A6 Műszerész csavarhúzó, műanyag dobozban 6db-os (012290310)

Cikkszám: 012290310
  • 1,4-2,0-2,4-3 mm  
  • PH0-PH1
Ár: 11.151 Ft (8.780 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. március 26-tól a készlet erejéig
Mennyiség:
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 50.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 11.151 Ft
Garancia
Kiszállítás

Beta Easy termékcsalád
A Beta Easy termékcsalád elsősorban olyan szerszámkészleteket és szerszámkocsikat tartalmaz, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a napi nyolcórás munkavégzésre (pl. autószervizek, karbantartási munkák).
Amennyiben a munka jellege nem követeli meg a folyamatos munkavégzésre alkalmas, három műszakban használható ipari szerszámok alkalmazását, a Beta Easy tökéletes alternatívát nyújt.
A termékcsoport árképzése is ennek megfelelő: a klasszikus, kiemelkedő minőségű Beta termékekhez viszonyítva kedvezőbb áron kínál minden szempontból kielégítő megoldást.
A Beta Easy termékek csak készletben vásárolhatóak.


Mi a különbség a Beta és a Beta Easy kategóriák között?
Hol helyezkedik el az Easy termékcsalád a Beta kínálatában?

A Beta professzionális, kimagasló minőségű kéziszerszámok gyártásával foglalkozik – elsősorban az ipar számára.
A Beta termékek alkalmasak a folyamatos munkavégzésre. Legyen szó akár három műszakról, műszakonkénti nyolc óráról – a Beta termékek közel száz éve bizonyítják, hogy mindig lehet számítani rájuk.
Az olasz gyártó azonban felismerte, hogy sok esetben nincs szükség arra a teherbírásra, anyagminőségre és élettartamra, amit a Beta termékei kínálnak. Erre a célpiacra fejlesztette ki az Easy termékcsaládot, mely elsősorban szerszámkészleteket és -kocsikat tartalmaz.
A jóval kedvezőbb árfekvésű termékcsalád kiváló választás lehet pl. autószervizek számára, karbantartási munkákhoz, barkácsoláshoz, hobbitevékenységhez.

Garanciális ügyintézés
A Beta termékek gyártója az olasz Beta Utensili S.p.A; melynek magyarországi leányvállalata a BetaMAX Kft.
A Beta termékekkel kapcsolatos minőségbeli kifogások száma elenyésző.
A Beta törésgaranciát vállal, amennyiben az anyag- vagy gyártástechnológiai hibára vezethető vissza. (Megjegyzendő, hogy egy szerszám esetében egy jelentős anyaghiba már az első használatok során kiderül.)
Ahogy a BetaMAX Kft. honlapjáról (https://www.betamax.hu/) letölthető jótállási jegyen is szerepel: a jótállás időtartama a termék árának függvényében egy és három év között változhat.
A fogyasztó a kijavítás iránti igényét választása szerint a neki értékesítő vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén érvényesítheti.
A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
Bővebb információ a fent hivatkozott jótállási jegyen található.


Beta cégtörténet
A Beta Utensili 1923-ban kezdte meg működését!
1932-ben védjegyeztették a Robur nevet, és kezdték meg ezeknek a termékeknek a gyártását.
1939-ben indult a gyártás Sovico-ban.
1939. július 14.: a Beta védjegy bejegyzése.
A korai 1960-as években már közel 200 munkavállalót alkalmazott a gyár.
Ezekben az években kezdte meg a cég terjeszkedését az európai piacokon és hamar elfoglalta helyét a professzionális kéziszerszám iparban.
A termékskála folyamatosan bővült, hogy megfelelhessen, és kielégítse a legigényesebb szakemberek és gyárak igényeit.
A termékportfólió évtizedek óta megoldást kínál a nehéz- és könnyűipar, valamint az autóipar és autójavítási világ valamennyi fő ágazatának.
1969-ben alkotta meg a Beta az ikonikussá vált Tank C25 szerszámkocsit, ami forradalmi változás volt, és azóta is része a termékkínálatnak. Ez a termék volt először narancssárga.
Az 1970-es években a Beta márkanév aktívvá vált a sportok szponzorkapcsolati köreiben is. Ekkor lépett be ugyanis a Forma 1 világába.
A Beta Utensili S.p.A. azóta a motorsportokban is kimagasló szerepet vívott ki magának olyan professzionális csapatok oldalán, mint a Ferrari, a Jordan, a McLaren és a Minardi a Formula-1-ben; valamint a Yamaha, a Honda, a Suzuki és a Kawasaki a MotoGP-ben.
1980-as évek: Sulmona-i üzem megnyitása és több leányvállalat alapítása Európában.
1990-es évek: ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer tanúsításának megszerzése.
2000-es évek: a termékportfólió megduplázódása (kb. 10,000 cikkszám), biztonsági védőlábbelik és Beta Work (munkaruházat) bemutatása.
Napjainkban: a Beta Group az iparág meghatározó szereplője, mely - többek között folyamatos felvásárlásokkal - töretlenül ível felfelé.
Az olasz Beta Utensili S.p.A. magyarországi leányvállalata a BetaMAX Kft.
Legyen részese a Beta élménynek!


Érvek a Beta mellett
Miért válassza a Beta termékeit?

A Beta termékek közel 100 éve bizonyítanak minőségükkel.
A Beta több mint szerszám: egy olyan életérzés, melyet minden, szerszámmal dolgozó szakember szívesen átél.
A Beta név garancia a minőségre.
A Beta tudja, hogy a szerszám a felhasználó számára egy eszköz, mellyel bevételt generál. A felhasználó pedig tudja, hogy a Beta olyan szerszám, mellyel biztosan és megbízhatóan tud bevételt generálni. Ennélfogva a Beta értékteremtő.
A Beta élen jár az olyan, kiemelkedő mutatókat és szakértelmet kívánó területeken, mint a szikramentes szerszámok, szigetelt szerszámok, leesésvédett szerszámok, rozsdamentes szerszámok piaca, vagy akár az emelés- és rögzítéstechnika.

A Beta címszavakban:
▪ Minőség
▪ Garancia
▪ Megbízhatóság
▪ Tartósság
▪ Ergonómia
▪ Szakértelem
▪ Tapasztalat
▪ Pontosság
▪ Kiválóság
▪ Innováció


Innováció
A Beta termékek minősége a tradicionális értékek és a legmodernebb gyártástechnológia szintézise. Az innováció és a minőség a Beta minden újításának eredője.
A Beta számára a dizájn nem csak külsőségeket jelent, hanem mindenekelőtt kiváló teljesítménymutatókat.
A terméktervezés fázisában mindig a biztonság, a hosszú élettartam, a megbízhatóság és a könnyű használhatóság kerül középpontba.
A szerszámok tervezése a funkciókon alapszik, melyeket napi szinten, szakemberekkel való egyeztetés útján állít össze a Beta. Így a külcsín és a belbecs olyan elegye jön létre, melyben a funkció párosul a megjelenéssel.
Mindezekkel a magasztos célokkal a Beta folyamatosan után követi termékeit, majd a felhasználók folyamatosan változó visszajelzései és igényei alapján megújítja azokat.
Így mára már olyan területeken és iparágakban is megvetette lábát, mint a szélenergia, napenergia, mezőgazdaság, élelmiszeripar, autógyártás (beleértve az elektromos autókat is), bányászat, hajógyártás, vegyipar, vagy repülőipar.

Egyéb információ
A Beta termékkínálatában a professzionális, ipari célokra szánt kéziszerszámokon, szerszámkocsikon és műhelyberendezéseken kívül megtalálhatóak a munkaruhák, a védőcipők, a vágó- és csiszolókorongok, emelés- és rögzítéstechnikai szerelvények, valamint az elektromosipari saruk és csatlakozók.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...