Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
EXTOL Kábel autós indítóhoz

Rövid leírás:

Mikroprocesszoros
12 V

EXTOL Kábel autós indítóhoz (8897321A)

Cikkszám: 8897321A

Mikroprocesszoros
12 V

Ár: 4.860 Ft (3.827 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. február 28-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RendelésreA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 50.000 Ft-ért, akkor ingyenes a kiszállítás Sprinter Futárszolgálattal Magyarország egész területén.
Ár: 4.860 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
A könnyű, kicsi és kompakt készülék indító akkumulátorként és energiatároló egységként szolgál, például 12 V-os ólom akkumulátorokat tartalmazó járművek és gépek (személygépkocsik, haszongépjárművek, motorkerékpárok, hajók, kerti traktorok, négykerekű motorok stb.) motorjainak az indításához, vagy mobil eszközök (mobiltelefonok, táblagépek, fényképezőgépek, MP3/MP4 lejátszók és más hasonló készülékek) akkumulátorainak a feltöltéséhez, vagy a készülékek tápellátásához.
 
A készülék ideális gépkocsi tartozék és útitárs. A bekapcsolva maradt fényszóró vagy valamilyen lámpa aránylag gyorsan lemeríti a gépkocsi akkumulátorát. Ilyenkor nagyon jól jön az energiatároló készülék által nyújtott segítség.
 
A készülékbe épített LED lámpa különböző világítási módokhoz használható (folyamatos világítás, villogó, SOS).
 
Az Extol® Premium 8897320 modell motorok indításához használható kisegítő áramforrásként, 4000 cm3-nél kisebb hengerűrtartalmú benzinmotorokhoz (a dízelmotorok indításához nagyobb indítóáram szükséges). (Az Extol® Premium 8897321 modell használható benzinmotorok és dízelmotorok indításához is (4000 cm3-nél kisebb hengerűrtartalmú motorokhoz)). Az Extol® Premium 8897320 modellhez Extol® Premium 8897320A indítókábel tartozik (ellenkező irányú töltés elleni védelemmel).
 
KÖZÖS TULAJDONSÁGOK MINDKÉT MODELLNÉL:
  • A nagykapacitású, új generációs lítium-polimer akkumulátornak köszönhetően a készülék tömege és mérete kicsi, az akkumulátornak nincs memória- -effektusa (az akkumulátor nem szerelhető ki).
  • A készülék akkumulátorát fel lehet tölteni 230 V-os elektromos hálózatról, vagy 12V egyenfeszültséget biztosító jármű aljzatról (szivargyújtó), a tápfeszültségnek megfelelő adapter használatával.
  • A készüléken található kijelző mutatja a beépített akkumulátor töltöttségi állapotát.
  • A készülékbe rövidre zárás, túltöltés és teljes lemerülés elleni védelem is be van építve.
  • A készülék megbízható és hosszú élettartamú.
  • A készülékek tartozékai: indítókábel, USB kábel (töltéshez vagy tápellátáshoz), 12 V-os töltő adapter (szivargyújtóhoz csatlakoztatható), 230 V-os töltő adapter (fali aljzathoz csatlakoztatható).
 
Garancia hosszabbításhoz kattintson a logóra:
 
 
Köszönjük, hogy az extol márka mellett döntött! Szeretnénk egy rövid és egyértelmű kérdőív segítségével most megajándékozni Önt több éves extra biztonság érzettel, bízva benne, hogy ez is segíti és erősíti az Ön bizalmát márkánk és termékeink iránt.
 
....méghozzá bármiféle feltételek nélkül Ön most aktiválhatja:
  • az Extol Premium mechanikus kéziszerszámokra 5 év garanciáját
  • az Extol Craft mechanikus kéziszerszámokra pedig 3 év garanciáját
 
A garancia a vásárlás helyén vagy az importőr telephelyén érvényesíthető (Madal Bal Kft.; Tel: 06-1-297-1620), a számla vagy blokk és a vevőnél kinyomtatott garanciajegy felmutatásával. Webáruházban történő vásárlás esetén a terméket szintén az importőrhöz kell eljuttatni (a vevő költségén) a számla másolatával és a kinyomtatott garanciajeggyel együtt.
 
FONTOS INFORMÁCIÓ: Az Extol kéziszerszámok barkácsolás céljára készült termékek, ezért termelés, folyamatos ipari felhasználás esetén nem érvényes a garancia. A szerszámgépekhez használt tartozékokra (pl. fúrók, csiszoló- és vágókorongok, bithegyek, stb.) ez a garancia nem érvényesíthető, ahogy akkumulátorokra és elemekre sem.
 
Szerszámkészletek esetében a teljes készlet leadása szükséges a vizsgálat elvégzéséhez, mert a készlet 1-1 darabjából általában nem azonosítható be az igény jogossága.
 
Több alkalommal ismétlődő csereigény esetén javasolt az ügylet vételár visszafizetésével történő lezárása.

Kapcsolódó termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...