Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
REMS REG UNIVERSAL Univerzális sorjázó (113910 R)

Rövid leírás:

Univerzális sorjázó
 
 
Súly: 0,06 kg

REMS REG UNIVERSAL Univerzális sorjázó (113910 R) (113910)

Cikkszám: 113910
Univerzális sorjázó
 
 
Súly: 0,06 kg
Ár: 13.937 Ft (10.974 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2022. július 07-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 30.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 13.937 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Tulajdonságok:

  • Univerzális minőségi szerszám, különböző anyagú csövek és élek sorjázására
  • Vörösrézhez, acélhoz, sárgarézhez, alumíniumhoz, műanyaghoz
  • Gyors, egyszerű pengecsere az első toló-hüvely visszahúzásával
  • Könnyű kezelés, és jó fogás az ergonómiailag kialakított hatlapú kézifogantyú következtében
  • A fogantyúban forgó univerzális sorjázó penge illeszkedik a sorjázandó munkadarab éléhez
  • Speciálisan edzett és köszörült univerzális sorjázó penge könnyű sorjázást és rendkívül hosszú élettartamot biztosít

 

KATALÓGUS (PDF)

 

GYÁRTÓI GARANCIA
 
A garancia az új termék első felhasználójának történő átadástól számítva 12 hónapig tart. Az átadás időpontja az eredeti vásárlási bizonylatok beküldésével igazolandó, melyeknek tartalmazniuk kell a vásárlás időpontját és a termék megnevezését. Valamennyi, garanciális időn belül fellépő működési rendellenesség, ami bizonyíthatóan gyártási-, vagy anyaghibára vezethető vissza, térítésmentesen kerül javításra. A hiba kijavításával a garancia ideje nem hosszabbodik meg és nem kezdődik újra. Azokra a hibákra, amik természetes elhasználódásra, szakszerűtlen, vagy gondatlan kezelésre, az üzemeltetési leírás figyelmen kívül hagyására, nem megfelelő segédanyag használatára, túlzott igénybevételre, nem rendeltetés szerű használatra, saját, vagy idegen beavatkozásokra, vagy más olyan okokra vezethetők vissza, amiket a REMS nem vállal, a garancia kizárt.
 
Garanciális javításokat csak az erre jogosult szerződéses REMS márkaszervizek végezhetnek. Reklamációkat csak akkor tudunk figyelembe venni, ha a terméket előzetes beavatkozás nélkül és szét nem szerelt állapotban juttatják el egy erre jogosult szerződéses REMS márkaszervizbe. A kicserélt termékek és alkatrészek a REMS tulajdonát képezik.
 
A szervizbe történő oda- és visszaszállítás költségét a felhasználó viseli.
 
Az autorizált szerződéses REMS márkaszervizek listája megtalálható a www.rems.de címen. Az itt fel nem tüntetett országok esetében a terméket el kell juttatni az alábbi címre: SERVICE-CENTER, Neue Rommelshauser Straße 4, 71332 Waiblingen, Deutschland. A viszonteladó törvényes jogait a felhasznállóval szemben, főleg a jótálláshoz való jog hibák esetén, mint követelések szándékos kötelezettségszegés alapján és a termékfelelősségi jogi igények, ez a garanciát nem korlátozza.
 
Erre a garanciára a német jog előírásai vonatkoznak, a német nemzetközi magánjog rendelkezései és az Egyesült Nemzetek szerződésekről és nemzetközi áruvásárlásról szóló egyezmények (CISG) kizárásával. Világszerte érvényes gyártói garancia szolgáltatója a REMS GmbH & Co KG, Stuttgarter Str. 83, 71332 Waiblingen, Németország.

Kapcsolódó termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...