Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
RIWALL RPCS 5545 Benzinmotoros láncfűrész (2,2kW/3,0LE/45cm) (PC42A1501047B)

Rövid leírás:

Motor: 2-ütemű
Teljesítmény: 2,2 kW /3,0 LE
Hengerűrtartalom: 54 ccm
Láncvezető hossz: 450 mm
Láncsebesség: 24 m/s
Lánc: 3/8"
Üzemanyagtartály: 0,55 l
Olajtartály: 0,26 l
Méretek (MxHxSZ): 850 x 240 x 280 mm
Súly: 5,4 kg

RIWALL RPCS 5545 Benzinmotoros láncfűrész (2,2kW/3,0LE/45cm) (PC42A1501047B) (PC42A1501047B)

Cikkszám: PC42A1501047B
Motor: 2-ütemű
Teljesítmény: 2,2 kW /3,0 LE
Hengerűrtartalom: 54 ccm
Láncvezető hossz: 450 mm
Láncsebesség: 24 m/s
Lánc: 3/8"
Üzemanyagtartály: 0,55 l
Olajtartály: 0,26 l
Méretek (MxHxSZ): 850 x 240 x 280 mm
Súly: 5,4 kg
Ár: 65.890 Ft (51.882 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. február 09-től a készlet erejéig
Mennyiség:
Termék elérhetőség: RendelésreA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
A kosár jelenlegi tartalma: 0 Ft, ha ezt a terméket is hozzá teszi, akkor ingyenes a kiszállítás Magyarország egész területén.
Ár: 65.890 Ft
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Easy-START - indítson erőfeszítés nélkül! Egyedi, könnyű indítású rendszer
  • Minimális erőkifejtéssel meghúzza az indító zsinórt és a maradék munkát befejezi az indítást rásegítő rugó
  • Ideális minden általános ház körüli és kerti munkákhoz, minőségi Oregon lánccal és láncvezetővel felszerelve
  • Robusztus konstrukció és nagy teljesítménye lehetővé teszi nagy átmerőjű fatörzsek kivágását, kerti és erdei fák ritkítását vagy tűzifa elkészítését a fűtési idényre
  • Megbízható és nagy teljesítményű motor, japán Walbro karburátorral, amely hozzájárul a gép zavartalan működéshez bármilyen szögben
  • Automatikus lánckenés, hatékony láncfék
  • AVS rezgéscsillapító rendszer a fáradtság és ízületi fájdalmak késleltetéséhez
  • Láncvezető védőtok
A Riwall márka létrehozásának legfontosabb mozgatója a következő elképzelés volt:
 
minőségi komponensekkel felszerelt robusztus gépek kifejlesztése attraktív külsőbe csomagolva és nagyon kellemes áron kínálva.
 
A kiválló ár tehát nem a kevésbé minőségi komponenseknek köszönhető (gyakori jelenség a hasonló árfekvésű gépeknél), hanem a gépek nagyon alacsony szervizelési igényének és az ebből fakadó alacsony garanciális szervizköltségeknek, a karcsú szervezeti felépítésnek, a gyártó és a végfelhasználó közti állomások minimalizálásának, illetve az ügyes és modern munkafolyamat szervezésnek a termékek fejlesztésénél és gyártás előkészítésnél. A gépeket ezután olyan megbízható gyárak készítik, amelyek más, nagyon neves márkák gépeit is gyártják. Ebbők kifolyólag, e gyárak nagy előnye a kimagaslóan magas szintű minőségbiztosítás. Minden új Riwall modell nagy odafigyeléssel tesztelt és többségük a közép-európai viszonyoknak megfelelő környzetben is átesett tesztelésen. Minden, a teszetelésből származó információ azonnal átültetésre kerül a gyártási folyamatokba. Ezért működnek a Riwall gépek olyan jól. Amennyiben mégis valami elromlana, az felhasználó mindig bizalommal fordulhat kereskedőjéhez, aki a probléma legoptimlisabb megoldását fogja javasolni számára.
 
Amennyiben tehát jó teljesítményű, strapabíró, megfelelő szerviz háttérrel rendelkező gépet keres, amelynek még e mellett az ára is kedvező, akkor a Riwall megfelelő választás lehet az Ön számára.
 
A Riwall PRO termékekre 4 év meghosszabbított garanciát vállalunk. A meghosszabbított garancia feltételeit a http://riwall.hu/garancialis-feltetelek/ -Garancia menüpontban találja.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...