Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
RYOBI RHT36C61R40F Akkus sövényvágó (1x4,0Ah/36V/60cm)

Rövid leírás:

Akkumulátor: 36V 4,0Ah Li-Ion

Töltési idő: 170 perc

Fűrészlap hossza: 60 cm

Fordulatszám 1600 / perc

Vágási kapacitás: 26 mm

Súly akkumulátorral/nélkül: 4,2/2,8 kg

RYOBI RHT36C61R40F Akkus sövényvágó (1x4,0Ah/36V/60cm) (5133004965)

Cikkszám: 5133004965

Akkumulátor: 36V 4,0Ah Li-Ion

Töltési idő: 170 perc

Fűrészlap hossza: 60 cm

Fordulatszám 1600 / perc

Vágási kapacitás: 26 mm

Súly akkumulátorral/nélkül: 4,2/2,8 kg

Ár: 84.900 Ft (66.850 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2023. november 06-tól a készlet erejéig
Mennyiség:
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
A kosár jelenlegi tartalma: 0 Ft, ha ezt a terméket is hozzá teszi, akkor ingyenes a kiszállítás Magyarország egész területén.
Ár: 84.900 Ft
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Jellemzők:

  • 36 V motor erejével még a legkeményebb sövényeket és ágakat is átvágja
  • Kiváló vágási minőség a precíz, 60 cm-es, lézer vágott, gyémánt köszörült késnek köszönhetően
  • A 26 mm-es pengetávolságnak és fűrészelési funkciónak köszönhetően nagy méretű ágak vágására is képes
  • Öt pozícióban állítható, gumírozott fő fogantyú a különböző szögben történő kényelmes vágásért
  • HedgeSweep™ rendszerrel a nyesedék gyorsan eltávozik a kések közül

Leszállított tartozékok:

  • 1 darab 36V 4,0Ah Li-Ion akkumulátor
  • Akkumulátor töltő

        

A vásárlásból adódó törvényben rögzített jogok mellett a termékre az alábbi garancia vonatkozik.

A fogyasztói garancia tartama 24 hónap, mely a termék vásárlásának napjával kezdődik. Ezt a dátumot számlával vagy a vásárlást igazoló egyéb dokumentummal kell bizonyítani. A termék rendeltetése csak fogyasztói és magáncélú használat. Ezért professzionális vagy kereskedelmi használat esetén a garancia nem érvényes.

A szerszámgépek (egyenáramú/váltóáramú) egy részénél a garancia időtartama a www.ryobitools.eu weblapon regisztrálva meghosszabbítható. Az áruházakban, a csomagoláson, illetve a termék dokumentációjában egyértelműen jelezve van, hogy az adott termék garanciája meghosszabbítható-e. A végfelhasználónak a vásárlás dátumától számított 30 napon belül regisztrálnia kell az újonnan vásárolt szerszámot. A végfelhasználó akkor regisztrálhat a kiterjesztett garanciára, ha az ország, ahol lakik, fel van sorolva az online regisztrációs űrlapon azon országok között, ahol választható ez az opció. Ezenkívül a végfelhasználónak bele kell egyeznie az online regisztrálás során szükséges adatok tárolásába, és el kell fogadnia a felhasználási feltételeket. A kiterjesztett garanciát a regisztráció beérkezéséről e-mailben küldött visszaigazolás és a vásárlás dátumát tartalmazó eredeti számla igazolja.

A garancia a termék vásárlásakor fennálló, a gyártás során keletkezett hibákra és anyaghibákra érvényes a garanciális időtartamon belül. A garancia csak a javításra/cserére korlátozódik, és nem terjed ki semmilyen egyéb kötelezettségre, nem kizárólagosan ideértve a véletlen vagy szándékos rongálást. A garancia nem érvényes, ha a terméket nem megfelelően, a használati utasításban foglaltakkal ellentétesen, illetve nem megfelelően csatlakoztatva használták. A garancia nem vonatkozik:

-a terméket a nem megfelelő karbantartás következtében ért károsodásra
-megváltoztatott vagy átalakított termékre
-olyan termékre, melyen az eredeti azonosítókat (védjegy, sorozatszám) megrongálták, megváltoztatták vagy eltávolították
-a használati utasítás be nem tartásából eredő kárra
-CE jelöléssel nem rendelkező termékekre
-olyan termékre, melyet nem képzett, illetve a Techtronic Industries által nem feljogosított szerelő javított
-nem megfelelő (áramerősségű, feszültségű, frekvenciájú) áramforrásra csatlakoztatott termékre
-nem megfelelő üzemanyag-keverékkel (üzemanyag, olaj, olaj aránya) használt termékre
-külső (vegyi, fizikai, ütés) hatásokból vagy idegen anyagokból eredő károkra
-a cserélhető alkatrészek természetes kopására és elhasználódására
-a szerszám helytelen használatára, túlterhelésére
-nem jóváhagyott tartozékok és alkatrészek használatára
-a karburátorok rendszeres beállítására, karbantartására, tisztítására
-a szerszámmal adott vagy külön megvásárolt tartozékokra. Ilyenek például (de nem kizárólag) a csavarhúzófejek, fúrószárak, csiszolókorongok, csiszolópapír, kések, oldalirányú terelők.

 A természetes kopásnak, elhasználódásnak kitett alkatrészek és kiegészítők, például (de nem kizárólag) szerviz- és karbantartókészletek, szénkefék, csapágyak, tokmány, SDS fúrószár csatlakozója, tápkábel, segédfogantyú, szállítótok, csiszolólap, porzsák, porelvezető cső, filcalátétek, ütőműves csavarbehajtó gép csapszege és rugója, damildobok, ékszíjak, foglalatok, sövényvágók és fűnyírók kése, heveder, gázbowdentápkábel, kultivátorfogak, filcalátétek, akasztószögek, fúvókészülékek ventilátora, fúvó- és szívócsövek, szívózsák és pántok, terelőrudak, fűrészláncok, tömlők, csatlakozószerelvények, permetezőfejek, kerekek, permetezőszárak, belső dobok, külső csévék, vágódamilok, gyújtógyertyák, légszűrők, gázszűrők, mulcsozókések stb

A terméket javításra el kell vinni egy meghatalmazott RYOBI szervizbe; ezeket az egyes országokhoz a következő listában találja. Egyes országokban a helyi RYOBI kereskedő vállalja a termék elszállítását a RYOBI szervizbe. A terméket veszélyes tartalom, például benzin nélkül csomagolva, a feladó címét feltüntetve, a hiba rövid leírásával együtt küldje el a RYOBI szervizbe.

A jelen garancia hatálya alatt végzett javítás, illetve csere ingyenes. Nem jelenti a garanciális időtartam újraindulását. A kicserélt alkatrészek és szerszámok a mi tulajdonunkba kerülnek. Egyes országokban a szállítás vagy postázás költségét a feladó viseli. A vevőnek a szerszám megvásárlásából adódó törvényes jogai nem változnak.

Jelen garancia az Európai Közösségben, Svájcban, Izlandon, Norvégiában, Liechtensteinben, Törökországban, az Egyesült Királyságban és Oroszországban érvényes. E területen kívül kérdezze meg a RYOBI forgalmazót, hogy milyen garancia van érvényben.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...