Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
SIR SAFETY Morgan hi-vis Pilóta kabát (Fekete/Sárga)

Rövid leírás:

  • Anyag : poliészter 60% / 40% pamut 

SIR SAFETY Morgan hi-vis Pilóta kabát (Fekete/Sárga)

Cikkszámok:

SSY-MC4123EC-M - M

SSY-MC4123EC-L - L

SSY-MC4123EC-XL - XL

SSY-MC4123EC-XXL - XXL

  • Anyag : poliészter 60% / 40% pamut 
Ár: 24.100 Ft (18.976 Ft + 27% ÁFA)
Egységár: 24.100,00 Ft / db
Az ár érvényes: 2022. szeptember 13-tól a készlet erejéig

Vásárlás előtt válasszon méretet!

Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 50.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 24.100 Ft
darab

Vásárlás előtt válasszon méretet!

Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Központi cipzáros záródás
  • Szennyeződésálló kontrasztos megerősített nyakrész
  • Rugalmas kötött mandzsetta
  • Cipzáras mellzsebek és mobiltelefon zseb, belső zseb
  • A kabátot úgy tervezték, hogy használat közben javítsa a légáteresztő képességet
  • Megfelel az (EU) 2016/425 rendeletnek

 

Mind Olaszországban, mind világszerte rengeteg ember mindennapi életét tették könnyebbé a SIR termékek. A SIR Safety System egyike annak a néhány európai cégnek, akik munkavédelmi felszerelések teljes skáláját biztosítják egy márkanév alatt. A legtöbb gyártó csak egy-egy részterületet fed le termékeivel, a SIR azonban kivétel. A SIR, együttműködésben a gyártókkal és felhasználókkal fejlesztette ki módszereit és termékeit, melyek a munkavédelmi eszközök piacának minden szegmensén megtalálhatók. Mára a SIR termékek teljes védelmet garantálnak bármilyen tevékenységre, bármilyen munkakörben. A SIR Safety System másik, nem lebecsülendő része a logisztikai háttér. A 14.000 négyzetméteres raktárkomplexumnak köszönhetően a cég jelentős készlettel rendelkezik, mely azonnal a vásárlók rendelkezésére áll. A munka egyenlő az élettel...

Az élet jobb, a SIR Safety Systemnek köszönhetően...

 
Európában évente mintegy 4 millió munkahelyi baleset történik, melyek számos esetben járnak súlyos következményekkel. A SIR Safety System ezen következményeket igyekszik minimalizálni, jelentős tapasztalatát felhasználva. Hogy a különleges igényeknek is képes legyen megfelelni, a cég létrehozta a helyi szakértők hálózatát, akik a szaktanácsadás mellett személyre szabott megoldási javaslatokkal segítik a megrendelőket. A rendszer létrehozását az újonnan bevezetett különleges termékcsaládok megjelenése is indokolta. jelen katalógusban számos új munkavédelmi eszközt is tartalmaz, melyek az elmúlt időszak kutatásainak és fejlesztéseinek eredményei. Egy SIR-hez hasonló cég esetében, mely „referenciapont” szeretne lenni a termékválaszték fontossága elsőrendű. Mára egyre több világszerte ismert cég választja a SIR-t partneréül, megbíznak termékeiben, melyek jobb körülményeket biztosítanak alkalmazottaik számára.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...