TORMEK

TORMEK multi befogó (SVS-50)


Cikkszám: SVS-50
Import

Listaár: 19.050 Ft

-27% kedvezmény
Akciós ár: 13.800 Ft (10.866 Ft + 27% ÁFA)

Mennyiség: db

Kosárba rakom a terméket


Raktáron
Ferde és egyenes vésők élezéséhez, ívelt, vagy ív nélkülihez. Kerülővésőkhöz, fafaragó késekhez, nagyoló esztergakésekhez és még sok más szerszám élezéséhez. 
 
SVS-50 multi befogóFerde és egyenes vésők élezéséhez, ívelt, vagy ív nélkülihez. Kerülővésőkhöz, fafarakgó késekhez, nagyoló esztergakésekhez és még sok más szerszám élezéséhez. 

Kialakítás
Ez a szabadalmaztatott befogó tartalmaz egy házat (1) és két, cserélhető foglalatot – egy zárt (2) és egy nyitott (3) foglalatot. A foglalatok elfordíthatóak, és rögzíthetőek a csavarral (6). Ferde véső szög 0° és 45° között. Ezzel a befogóval a véső mindkét oldalát élezheti. Ehhez csak fejjel lefelé kell fordítania a befogót és már élezheti is szimmetrikusan.

 

 
A zárt foglalat ferde vésőkhöz használható. A szerszámot az oldalsó csavarral (4) rögzítjük. A felső csavart (5) nem használjuk.   A nyitott foglalat szögletes végű szerszámokhoz lett tervezve. A szerszám a felső csavarral (5) kerül rögzítésre. Mivel a foglalat elfordítható, így rövid, ferde vésőkhöz is használható.
 A Tormek garancia


A Tormek féle élezés több mint 40 év folyamatos fejlesztés és finomhangolás eredménye. A célunk mindig is az volt, hogy egy olyan rendszert fejlesszünk, ami megkönnyíti minden szerszám élezését miközben időt takaríthat meg.

Hiszünk abban, hogy ezzel a géppel kielégítjük minden élezési szükségletét hosszú éveken keresztül és ezért büszkék vagyunk, hogy a piacon leghosszabbnak számító garanciaidőt biztosíthatjuk minden gép mellé. Biztos lehet abban is, hogy minden jövőbeni fejlesztés kompatibilis lesz a már megvásárolt gépével.

 

 
Befogók és kiegészítők


Minden befogóra és kiegészítőre 2 év garanciát vállal a Tormek.
 

 
Tormek T-8


A T-8 köszörűkre 7 év garanciát vállal a Tormek, beleértve a professzionális és ipari célú felhasználást is.
Ez a megerősített burkolatnak, rozsdamentes acél főtengelynek és a folyamatos üzemre tervezett ipari motornak köszönhető.Tormek T-4


A T-4 köszörűkre 7 év garanciát vállal a Tormek.
Azonban az ipari, vagy oktatási célra használt T-4 köszörűkre csak 2 év garanciát tud biztosítani a gyártó.

 

 
Feltételek


A Tormek garancia kizárólag a vásárláskor kapott számla és/vagy szállítólevél felmutatásával érvényesíthető. A garancia kizárólag az anyag- és gyártáshibára vonatkozik és ez vonatkozik a gép összes alkatrészére is. A garanciával a Tormek garantálja a gép helyes működését, de nem terjed ki az anyagkopásra, elhasználódásra, helytelen használatra és elhanyagolásra. A garancia nem foglalja magában az esetleges szállítási költségeket. Garanciális hiba esetén a gép sorozatszámát minden esetben fel kell tüntetni.

Jövőbeni garanciális probléma, vagy szervízigény esetén mindenkinek ahhoz az értékesítőhöz kell fordulnia ahol a gépet vásárolta. Sok esetben a probléma telefonos távsegítséggel, vagy pótalkatrész küldésével megoldható. Előzetes egyeztetés nélkül soha ne küldjön vissza gépet az értékesítőnek.

A hivatalos Tormek cégpolitika értelmében csak azon gépek és eszközök garanciális javításával/cseréjével vagyunk kötelesek foglalkozni, amiket mi értékesítettünk. 
Minden vásárlónak ott kell érvényesítenie a garanciát ahol a gépet/befogót vásárolta!

 

A kiszállítás 30.000 Ft rendelési érték felett ingyenes.

A 40 kg feletti szállítás esetén a 40kg-ra jutó díjat átvállaljuk, a 40 kg felett 70Ft/kg díj a megrendelőt terheli.

 

 

Kiszállítást Magyarország teljes területére vállalunk. Jelenleg külföldi szállítást nem tudunk vállalni.

A kiszállítást az Express One futárszolgálat végzi, munkanapokon 8:00 és 17:00 között.

Csomagról információ kérése

06-1-8-777-444
ugyfelszolgalat@expressone.hu

 

 

Amennyiben a futár nem tudta a kiszállítást teljesíteni, telefonon felveszi a megrendelővel a kapcsolatot.

Az Express One futárszolgálat másodjára is megkísérli kézbesíteni a  csomagot. (következő munkanap)

ipari Ez a termék az ipari minőségi besorolásba tartozik.

Hamarosan...