TORMEK

TORMEK köszörűkő (SG-200)


Cikkszám: SG-200
Import

Listaár: 50.800 Ft

-52% kedvezmény
Akciós ár: 23.900 Ft (18.819 Ft + 27% ÁFA)

Mennyiség: db

Kosárba rakom a terméket


Készlet

Az Eredeti Tormek köszörűkő több éves fejlesztő munka eredménye annak érdekében, hogy hatékony acél leválasztás mellett hosszú élettartamot és sima felületet biztosítson. Ez a kő hatékonyan munkál meg mindenféle szerszámot és acélt, beleértve a gyorsacélt is. Ez a kő alaptartozék a T-8  modellekhez.

Az Eredeti Tormek köszörűkő több éves fejlesztő munka eredménye annak érdekében, hogy hatékony acél leválasztás mellett hosszú élettartamot és sima felületet biztosítson. Ez a kő hatékonyan munkál meg mindenféle szerszámot és acélt, beleértve a gyorsacélt is. Ez a kő alaptartozék a T-8  modellekhez.
 
A köszörűkő egyedi összetétele, az SP-650 gyalukővel párosítva két különböző felületi minőséget biztosít ugyan azon a kövön. A gyalukő átalakítja a köszörűkő felületét normál 220 grit-ről egy simító felületté ami 1000 grit-ként működik. Ez egy hatalmas előny, mert a finom élezés* elvégezhető ugyanazzal a kővel és befogó beállítással, amivel a durva formázás*. Az Eredeti Tormek köszörűkő az ideális választás, ha egyszerre szeretnénk hatékony anyagleválasztást és tökéletes megmunkálást elérni ugyanazzal a kővel, anyagok széles skáláján, a szénacéltól a gyorsacélig.
 
Átmérő: 200 mm
Szélesség: 40 mm
Furat: 12mm
Finomság: 220-as


A Tormek garancia


A Tormek féle élezés több mint 40 év folyamatos fejlesztés és finomhangolás eredménye. A célunk mindig is az volt, hogy egy olyan rendszert fejlesszünk, ami megkönnyíti minden szerszám élezését miközben időt takaríthat meg.

Hiszünk abban, hogy ezzel a géppel kielégítjük minden élezési szükségletét hosszú éveken keresztül és ezért büszkék vagyunk, hogy a piacon leghosszabbnak számító garanciaidőt biztosíthatjuk minden gép mellé. Biztos lehet abban is, hogy minden jövőbeni fejlesztés kompatibilis lesz a már megvásárolt gépével.

 

 
Befogók és kiegészítők


Minden befogóra és kiegészítőre 2 év garanciát vállal a Tormek.
 

 
Tormek T-8


A T-8 köszörűkre 7 év garanciát vállal a Tormek, beleértve a professzionális és ipari célú felhasználást is.
Ez a megerősített burkolatnak, rozsdamentes acél főtengelynek és a folyamatos üzemre tervezett ipari motornak köszönhető.Tormek T-4


A T-4 köszörűkre 7 év garanciát vállal a Tormek.
Azonban az ipari, vagy oktatási célra használt T-4 köszörűkre csak 2 év garanciát tud biztosítani a gyártó.

 

 
Feltételek


A Tormek garancia kizárólag a vásárláskor kapott számla és/vagy szállítólevél felmutatásával érvényesíthető. A garancia kizárólag az anyag- és gyártáshibára vonatkozik és ez vonatkozik a gép összes alkatrészére is. A garanciával a Tormek garantálja a gép helyes működését, de nem terjed ki az anyagkopásra, elhasználódásra, helytelen használatra és elhanyagolásra. A garancia nem foglalja magában az esetleges szállítási költségeket. Garanciális hiba esetén a gép sorozatszámát minden esetben fel kell tüntetni.

Jövőbeni garanciális probléma, vagy szervízigény esetén mindenkinek ahhoz az értékesítőhöz kell fordulnia ahol a gépet vásárolta. Sok esetben a probléma telefonos távsegítséggel, vagy pótalkatrész küldésével megoldható. Előzetes egyeztetés nélkül soha ne küldjön vissza gépet az értékesítőnek.

A hivatalos Tormek cégpolitika értelmében csak azon gépek és eszközök garanciális javításával/cseréjével vagyunk kötelesek foglalkozni, amiket mi értékesítettünk. 
Minden vásárlónak ott kell érvényesítenie a garanciát ahol a gépet/befogót vásárolta!

 

A kiszállítás 30.000 Ft rendelési érték felett ingyenes.

A 40 kg feletti szállítás esetén a 40kg-ra jutó díjat átvállaljuk, a 40 kg felett 70Ft/kg díj a megrendelőt terheli.

 

 

Kiszállítást Magyarország teljes területére vállalunk. Jelenleg külföldi szállítást nem tudunk vállalni.

A kiszállítást az Express One futárszolgálat végzi, munkanapokon 8:00 és 17:00 között.

Csomagról információ kérése

06-1-8-777-444
ugyfelszolgalat@expressone.hu

 

 

Amennyiben a futár nem tudta a kiszállítást teljesíteni, telefonon felveszi a megrendelővel a kapcsolatot.

Az Express One futárszolgálat másodjára is megkísérli kézbesíteni a  csomagot. (következő munkanap)

ipari Ez a termék az ipari minőségi besorolásba tartozik.

Hamarosan...