Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
MASTER B3PTC Elektromos hőlégfúvó (230V/3,0kW)

Rövid leírás:

Feszültség: 230 V /50 Hz
Áramfelvétel: 13 A
Fűtőteljesítmény: 3 kW
Légszállítás: 97 m3/h
Működési tartomány: 0-40 °C
Termosztátos szabályozás: beépítve
Védelem: IP21
Súly: 3,7 kg

MASTER B3PTC Elektromos hőlégfúvó (230V/3,0kW)

Cikkszám: B3PTC
Feszültség: 230 V /50 Hz
Áramfelvétel: 13 A
Fűtőteljesítmény: 3 kW
Légszállítás: 97 m3/h
Működési tartomány: 0-40 °C
Termosztátos szabályozás: beépítve
Védelem: IP21
Súly: 3,7 kg
Ár: 28.990 Ft (22.827 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2023. november 06-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 30.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 28.990 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
A MASTER elektromos hőlégfúvókba épített rozsdamentes fűtőszálak nem izzanak látható, vörös fénnyel, így nagyobb hatékonyság mellett az élettartamuk jóval hosszabb. A készülékekben lévő ventilátorok nagy mennyiségű levegőt szállítanak, ez biztosítja a fűtendő helyiségek levegőjének hatékony felfűtését. E két tényező együttes hatásaként a hőlégfúvóból távozó levegő nem forró, ez azonban nem jelenti a készülék rendellenes működését.
 
A fűtőberendezések (hőlégfúvók) ipari alkalmazásra alkalmasak, folyamatosan üzemeltethetőek.



A hőlégfúvóba épített szobatermosztát segítségével szabályozható a fűtött helyiség hőmérséklete. A beállított hőmérséklet elérésekor a légmelegítő fűtőszála kikapcsol, a ventilátor folyamatosan működik tovább és keringeti a levegőt. A hőmérséklet csökkenésével a fűtés újra bekapcsol. A hőlégfúvó szobatermosztát gombja végállások között működik, nem körbeforgatható!

FIGYELMEZTETÉSEK!
 
  • TILOS a légmelegítő készüléket az elektromos aljzatbaól történő kihúzással áramtalanítani. Áramtalanítás előtt ki kell kapcsolni és meg kell várni, hogy a készülék lehűljön.
  • Kikapcsolás után a hőlégfúvó automatikus utóhűtése újraindíthatja a ventilátort! Ha a kikapcsolás után azonnal kihúzza a készüléket a ventilátor nem tudja azt lehűteni, így a gép károsodást szenvedhet.
  • Legyen a hosszabbító is MASTER!  A gyári kábel méretezése biztosan megfelelő. Ne érje be kevesebbel! 
  • Nem megfelelő méretezésű vagy túl hosszú hosszabbító a készülék károsodását okozza. Az ebből eredő meghibásodás a gyártó/forgalmazó garanciális kötelezettségeinek azonnali megszűnését eredményezi.
  • Ha kétsége van a légmelegítő készülékek fűtési teljesítményével kapcsolatban, ellenőrizze annak áramfelvételét.
  • A MASTER készülékek használata előtt minden esetben olvassa el a gépekhez mellékelt használati utasítást.

Master 3 éves korlátozott garanciáért, kattints a MASTER logóra...

 

A mobil hőlégfúvók és fűtőberendezések piacát világszerte vezető, amerikai székhelyű MCS Central Europe Sp.zo.o.több mint 70 éves gyártási és termékfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Gyárak és üzemek találhatók az USA-n kívül többek között Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Mexikóban, Kanadában, Kínában és Lengyelországban. Az üzleti tevékenység világméretű elterjedése, ötvözve a széles termékpalettával, megkérdőjelezhetetlenné teszi a piacvezető pozíciót.

A cég alapvető stratégiájának része, hogy a legújabb fejlesztésű termékeket dobja a piacra és az innovatív műszaki megoldásoknak köszönhetően megőrizze és új piacokra terjessze ki vezető helyét.

Az 1997-ben alapított MASTER Lengyelország a Kelet- és Közép Európai országok gyártói és logisztikai hátterét hivatott biztosítani. Az elektromos hőlégfúvók tekintélyes részét itt gyártják és az elosztási folyamatot koordinálják beleértve a szovjet utódállamokat és a hatalmas oroszországi piacot is.

A készülékek tartós, igényes kivitelben készülnek és megfelelnek a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok legszigorúbb követelményeinek is. Azonnal vagy gyors szerelés után üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek és mindig a szükség szerinti helyen üzemeltethetőek. 

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...