Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
EDDING 751 lakkmarker zöld D10

Rövid leírás:

Kerek
Zöld színű
Vonalvastagság: 1-2 mm

EDDING 751 lakkmarker zöld D10 (7580097004)

Cikkszám: 7580097004

Kerek
Zöld színű
Vonalvastagság: 1-2 mm

Ár: 1.310 Ft (1.031 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2022. május 09-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 50.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 1.310 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Üveg, porcelán, műanyag, fém illetve szinte minden felület feliratozására, jelölésére alkalmas, különösen ajánlott szennyezett felületekhez, lakk- és dekorációs fémtestű marker. Kerekített csúcs, fémtest, permanent, lakkszerűen fedő festékkel töltve. Gyorsan száradó festék, írásképe törlés- és vízálló, magas fény- hő- és törlésálló. Festékadagolása egyenletes, szelep vezérli. Vonalvastagság: 1-2 mm.

Az Edding 1960-as megalapítása óta rendkívül tartós, kiváló minőségű termékeket készít, amelyek mindenki számára szabadságot és megbízhatóságot jelentenek minden különböző alkalmazásban és számos különböző felületen. Az Edding sikereinek fontos tényezői közé tartozik a termékeik tartóssága és megbízhatósága, valamint a folyamatos fejlesztés a jobbra törekvés. Az Edding előrelátóan gondolkodik és cselekszik: a hosszú távú sikert részesíti előnyben a rövid távú profit helyett. Ez egy olyan kultúra és know-how kialakulásához vezetett, amely egyedülálló ebben az iparágban, és amely a jövőben is fennmarad.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...