Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
REMS Standard Préspofa M28 (acélhoz)

Rövid leírás:

Csőátmérő: M28
Méret: Normál
Típus: M

REMS Standard Préspofa M28 (acélhoz) (570140)

Cikkszám: 570140

Csőátmérő: M28
Méret: Normál
Típus: M

Ár: 51.410 Ft (40.480 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. március 26-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
A kosár jelenlegi tartalma: 0 Ft, ha ezt a terméket is hozzá teszi, akkor ingyenes a kiszállítás Magyarország egész területén.
Ár: 51.410 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Nagy teherbírású, rendkívül erős, különösen edzett speciális acélbólA REMS préspofák nyomófelületei rendszerspecifikusak és megfelelnek a mindenkori préskötésű rendszerek nyomófelületeinek, ez a rendszerek közti problémamentes megfelelést és biztos kötést biztosítja
  • A Rems Préspofa M28  alkalmas rézcsőhöz.
  • A préspofák a napjainkban használatos présfitting rendszerhez csatlakoztathatóak, és más gyártó préspofái is kompatibilisek a Rems rendszeréhez.
  • A présfogók edzett és kovácsolt különleges acélból készülnek, rézcsövek présidomaihoz alkalmazható.
  • Minden V préselési kontúrú REMS préspofa, (ahogy a Rems Préspofa M28 -nél is) a préselési kontúrjába specifikus jelölés került be illesztésre, amely a préselési folyamatot követően maradandó lenyomatot hagy, közvetlenül a préselt fittingen.
  • Ez a felhasználó számára lehetővé teszi, hogy még a préselési folyamatot követően is ellenőrizhesse, hogy a megfelelő présfogót használta-e a préskötés létrehozásakor.
  • Ezzel a visszakövethetőséggel a REMS teljesíti az EN 1775:2007 európai szabvány ajánlásait gáz présfitting rendszerek létesítése során.
  • A Rems Préspofa M28 erősen terhelhető kovácsolt és különösen edzett speciális acélból készült.
  • A REMS préspofa nyomófelülete rendszerspecifikus, és megfelel a mindenkori préskötésű rendszerek nyomófelületeinek.
  • Ez a rendszerek közti problémamentes megfelelését és biztos kötést biztosítja.
  • A préspofa présbetétei a CNC-feldolgozó központokban kialakított, magas precizitású és gépileg tökéletesen lekerekített présfelületekkel rendelkeznek.
     

 

GYÁRTÓI GARANCIA
 
A garancia az új termék első felhasználójának történő átadástól számítva 12 hónapig tart. Az átadás időpontja az eredeti vásárlási bizonylatok beküldésével igazolandó, melyeknek tartalmazniuk kell a vásárlás időpontját és a termék megnevezését. Valamennyi, garanciális időn belül fellépő működési rendellenesség, ami bizonyíthatóan gyártási-, vagy anyaghibára vezethető vissza, térítésmentesen kerül javításra. A hiba kijavításával a garancia ideje nem hosszabbodik meg és nem kezdődik újra. Azokra a hibákra, amik természetes elhasználódásra, szakszerűtlen, vagy gondatlan kezelésre, az üzemeltetési leírás figyelmen kívül hagyására, nem megfelelő segédanyag használatára, túlzott igénybevételre, nem rendeltetés szerű használatra, saját, vagy idegen beavatkozásokra, vagy más olyan okokra vezethetők vissza, amiket a REMS nem vállal, a garancia kizárt.
 
Garanciális javításokat csak az erre jogosult szerződéses REMS márkaszervizek végezhetnek. Reklamációkat csak akkor tudunk figyelembe venni, ha a terméket előzetes beavatkozás nélkül és szét nem szerelt állapotban juttatják el egy erre jogosult szerződéses REMS márkaszervizbe. A kicserélt termékek és alkatrészek a REMS tulajdonát képezik.
 
A szervizbe történő oda- és visszaszállítás költségét a felhasználó viseli.
 
Az autorizált szerződéses REMS márkaszervizek listája megtalálható a www.rems.de címen. Az itt fel nem tüntetett országok esetében a terméket el kell juttatni az alábbi címre: SERVICE-CENTER, Neue Rommelshauser Straße 4, 71332 Waiblingen, Deutschland. A viszonteladó törvényes jogait a felhasznállóval szemben, főleg a jótálláshoz való jog hibák esetén, mint követelések szándékos kötelezettségszegés alapján és a termékfelelősségi jogi igények, ez a garanciát nem korlátozza.
 
Erre a garanciára a német jog előírásai vonatkoznak, a német nemzetközi magánjog rendelkezései és az Egyesült Nemzetek szerződésekről és nemzetközi áruvásárlásról szóló egyezmények (CISG) kizárásával. Világszerte érvényes gyártói garancia szolgáltatója a REMS GmbH & Co KG, Stuttgarter Str. 83, 71332 Waiblingen, Németország.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...