Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
HANDY Kicsapózsinór + festék utántöltő (11111)

Rövid leírás:

Zsinór hossza: 30 m
Ház anyaga: ABS műanyag
Súlya: 133 g
Festék színe: Piros
Festék mennyisége: 110 g

HANDY Kicsapózsinór + festék utántöltő (11111) (11111handy)

Cikkszám: 11111handy
Zsinór hossza: 30 m
Ház anyaga: ABS műanyag
Súlya: 133 g
Festék színe: Piros
Festék mennyisége: 110 g
Ár: 1.890 Ft (1.488 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. január 03-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 30.000 Ft-ért, akkor ingyenes!
Ár: 1.890 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Áttételes feltekerő mechanika
  • Nagyméretű, műanyag ház
  • Akasztókampóval
  • Gumitömítés a festékpor szivárgás ellen
  • Piros festékporral

Kényelmes fogást biztosító, nagyméretű műanyag házba szerelt kicsapózsinór és festékpor. 30 m hosszával ideális lehet nagyobb távolságok jelölésére is. A segítség nélküli munkavégzésben és kifeszítésben, akasztható, fém kampó segít. A tekerő mechanika fogaskerekes rögzítésének segítségével könnyű a zsinór megfeszítése. A feltekerés gyorsaságáról áttételes mechanika gondoskodik. A termék egyszerűen újratölthető krétaporral a bajonett záras kupak eltávolítása után. Javasolt felhasználási környezet: építkezéseken, felújításokon, ácsmunkák során, takaró lécek rögzítése előtt.

Figyelem! Ez a termék szilícium-dioxidot tartalmaz, amely belélegezve egészségkárosodást okozhat! Kerülje a belégzését! Gyermekektől távol tartandó! 
 

72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A Szolgáltatónak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, nem köteles a terméket kicserélni, visszavásárolni.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...