Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
SCHEPPACH AB 1600 Bontókalapács fém kofferben (1600W/47J) (5908201901)

Rövid leírás:

Motor: 230 V /50 Hz
Teljesítmény: 1600 W
Fordulatszám: 5000 ford./perc
Ütési erő: 47 J
Ütészsám: 1500 ütés/perc
Tokmány: hatszögű
Gép méretei: 650x120x250 mm
Súlya: 17 kg

SCHEPPACH AB 1600 Bontókalapács fém kofferben (1600W/47J) (5908201901)

Cikkszám: 5908201901

Motor: 230 V /50 Hz
Teljesítmény: 1600 W
Fordulatszám: 5000 ford./perc
Ütési erő: 47 J
Ütészsám: 1500 ütés/perc
Tokmány: hatszögű
Gép méretei: 650x120x250 mm
Súlya: 17 kg

Ár: 78.490 Ft (61.803 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. február 08-tól a készlet erejéig
Mennyiség:
Termék elérhetőség: RendelésreA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Válassz még 50.000 Ft értékben termékeket, és ingyenesen szállítjuk futárszolgálattal Magyarország egész területén!
Ár: 78.490 Ft
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Alkalmas bontási munkálatokhoz, véséshez
  • Keskeny kialakítás
  • Hatékony
  • Záróelemei védenek a por és a szennyeződések gépbe kerülése ellen
  • Kellemes tapintású fogantyú
  • Könnyű és kényelmes vésőcsere


A Scheppach AB 1600 bontókalapácsot elsősorban a magánszektorban végzett bontási munkákhoz tervezték, de rövid ideig tartó ipari, professzionális munkákhoz is alkalmas. A gép karcsú formája lehetővé teszi a használatát a szűk helyeken is. A 47 joule ütésenergiája nemcsak táblázati érték. A masszív, erős ütőegységének köszönhetően valóban óriási erőt fejt ki, amely összehasonlítható a lényegesen drágább gépekkel is. A tökéletesen szigetelt gépelemek nagyon jól védettek a portól, így jelentősen megnövekszik a gép élettartama. A hosszabb ideig tartó használatnál növeli a komfortfokozatot a puhított markolat. A hatszögű szerszámbefogási rendszer biztosítja az egyszerű, gyors és kényelmes szerszámcserét. A bontókalapács tartozéka a masszív fém koffer, az oldalfogantyú, a tartalék szénkefe és a két darab vésőszár.

Tartozékok:

  • Fém koffer
  • Vésőszár hegyes: 30x410 mm
  • Vésőszár lapos: 30x410 mm
  • Oldalfogantyú

A fogyasztói szerződés keretében vásárolt, a jótállási jegyen vagy számlán feltüntetett új, tartós fogyasztási cikk termék(ek)re a GARLAND distributor s.r.o. az alábbi időre és feltételekkel vállal jótállást (garanciát):

 

Scheppach, Scheppach Special Edition, Woodster, DWT, Kity termék(ek) Riwall, Riwall PRO és GTM Professional:

250.000,- Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év jótállás, amely további 2 évvel meghosszabbítható, valamint 250.000,- Ft eladási ár felett 3 év kötelező jótállás, amely további 1 évvel meghosszabbítható.

 

A jótállás fentiek szerinti meghosszabbításához szükséges, hogy a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltassa a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított:

 

250.000,- Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén a 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán, illetve 250.000,- Ft feletti vételár esetén 36. (harminchatodik) hónap folyamán.

 

A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt határidő. Amennyiben az érintett termék beépített Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler motorral került értékesítésre, a termék motorjára értelemszerűen a Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler mindenkori jótállási feltételei vonatkoznak. A garancia meghosszabbítás feltétele a használati útmutató szerinti rendeltetésszerű használat és rendszeres karbantartás.

MWH márkájú kerti bútorok: 

3 év gyártói garancia 

 

Canopia by Palram márkájú termékek: 

Canopia by Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia

Canopia by Palram márkájú pergola: 7 év gyártói garancia 

 

Minden további, fentebb fel nem sorolt termékre az alábbiak szerinti jótállás vonatkozik, azaz:
 

10.000,- Ft-ot elérő, de 250.000,- Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év;
250.000,- Ft eladási ár felett 3 év.

 

Az elhasználódó, illetve kopó alkatrészekre és az ezen kopó alkatrész által okozott járulékos meghibásodásokra és a külső behatás által előidézett meghibásodásokra, illetve a napi használat során keletkező sérülésekre (pl. karcolások, horpadások stb.) a jótállás nem vonatkozik. Ugyancsak nem tartozik a jótállási javítási kötelezettségek körébe a termék üzembe helyezése, illetve a termék beállítása. A hosszú ideig és nem megfelelő körülmények között történő tárolás a fogyasztási cikk műszaki állapotának romlását idézheti elő.

 

A nem fogyasztói szerződés keretében vásárolt, illetve professzionális vagy kölcsönzői célú felhasználásra szánt, új, tartós fogyasztási cikk termék(ek) esetén a vásárlás / üzembe helyezés napjától számított 6 hónap kijavítási garancia, illetve 12 hónap kellékszavatosság vonatkozik a gyártási eredetű hibák kijavítására.

 

Bővebb tájékoztató: 

https://garland.hu/garancialis-feltetelek/

 

Egyéb SCHEPPACH termékek esetében az A.SZ.F. 8. pontja (jótállás, szavatosság, kellékszavatosság és termékszavatosság) a mérvadó. 

 

A gyártói kellékszavatosság nem terjed ki a termék nem megfelelő használatából, tárolásából és a szélsőséges fizikai igénybevételből adódó sérülésekre, illetve a természetes elhasználódásra.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...