Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
WAGNER Flexio W950 Univerzális festékszóró 630W

Rövid leírás:

Teljesítmény: 630 W
Feszültség: 230-240 V ~ 50 Hz
Porlasztási teljesítmény: 200 W
Max. szállított mennyiség 0,525 L/perc azaz 3m2/perc diszperzit szórási sebesség
Legnagyobb viszkozitás: 4000 mPas
Tömlő hossza: 3,5 m
Pisztolyhossz: 70 cm
Súly: 5,8 kg

WAGNER Flexio W950 Univerzális festékszóró 630W (2361555)

Cikkszám: 2361555
Teljesítmény: 630 W
Feszültség: 230-240 V ~ 50 Hz
Porlasztási teljesítmény: 200 W
Max. szállított mennyiség 0,525 L/perc azaz 3m2/perc diszperzit szórási sebesség
Legnagyobb viszkozitás: 4000 mPas
Tömlő hossza: 3,5 m
Pisztolyhossz: 70 cm
Súly: 5,8 kg
Ár: 96.890 Ft (76.291 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. január 22-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Válassz még 50.000 Ft értékben termékeket, és ingyenesen szállítjuk futárszolgálattal Magyarország egész területén!
Ár: 96.890 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
  • Mobil festékszóró rendszer falfestékhez, és zománcokhoz, lakkhoz, pácokhoz, lazúrokhoz.
  • Tartály térfogat: a diszperziós beltéri falfestékek vödörből kerülnek felszívásra.
  • A zománcokhoz, lakkokhoz standard
  • Spray PS800 festékszóró szórófej 800 ml-es tartállyal: A gyors festékcseréhez.
  • Közepes és nagyméretű tárgyakhoz és bútorokhoz.
  • A WallPerfect W 950 segítségével a belső falfestékek (latex is) hígítatlanul vagy enyhén hígítva (max. 0-10%) fújhatók.
  • Falak és a mennyezet gyors és jó minőségű festéséhez.
  • Festéksugár szélesség beállítása: széles, vagy vékony festéksugár.
  • A széles festéksugár beállítás a nagyobb felületekhez, a vékony a kis felületek, sarkok, élek fújásához.
  • A könnyű és kézreálló szórórúddal fáradság nélkül befújhatunk nagy felületeket falfestékkel.
  • Nagyon praktikus: A falfestésnél a festéket közvetlenül a festékes vödörből szívja fel. (zománcnál, lakknál, pácoknál,
  • lazúroknál nem)
  • Öntisztító funkció falfestéknél - öntisztuló a szivattyú működtetésével - tiszta víz átszivattyúzásával néhány perc alatt.

Festékszóróval felhordható anyagok:
A WallPerfect W 950E speciálisan beltéri falfestékek felhordásra lett kifejlesztve, de ezzel a készlettel nemcsak vízben oldódó belső falfesték, azaz diszperzió és latex festék, feltételesen homlokzatfesték hordható fel, hanem oldószer tartalmú és vízzel hígítható lakkfesték, lazúr, alapozó, 1 és 2-komponensű lakk, pác, lazúr és favédő szer is felhordható.
NEM alkalmas:
Anyagok, melyek erősen csiszoló alkotóelemeket tartalmaznak, lúgok és savtartalmú bevonó anyagok. Anyagok 21°C alatti lobbanásponttal.

HVLP = High Volume Low Pressure. Alacsony nyomású szórástechnológia . A HVLP rendszerű festékszóró sok levegővel és alacsony üzemi nyomáson működik. A festékszóró levegő kompresszora nagy mennyiségű, de kis nyomású levegőt szállít az előtét szórópisztolynak. A porlasztólevegő egy része a szóróanyagtartályba megy, és a nyomás megemeli a tartályban lévő folyadékot ami a szállítócsövön keresztül a fúvókába kerül. Itt a maradék levegővel keveredik és a fúvókán keresztül szétporlad.
A HVLP előnyei: alacsonyabb porlasztási nyomáson működik a szórópisztoly. Az  alacsony nyomás jelentősen csökkenti a festékköd visszaverődését, ezáltal nagyobb anyagfelvitel és kisebb festékfelhasználás érhető el.
A HVLP technológia és a fokozatmentes légmennyiség szabályzás lehetővé teszi, hogy mindig a legoptimálisabb beállítást használva a festékszóró festékköd képződése nélkül működjön.

Click & Paint festékszóró rendszer:
  • A W 550 típussal a WAGNER cég elsőként hozott a forgalomba egy Click & Paint szóró rendszert, amelynél a festékkel érintkező részt egy mozdulattal le lehet választani a turbináról. Így működik a Wagner W950 festékszóró is.
  • A szórófejek gyors cseréje a különböző munkálatokhoz. könnyen kezelhető.
  • Egyszerű tisztítás a szétszedhető pisztoly révén.
  • Ez az erőteljes finom szóró rendszert speciálisan a kis és közepes munkákra fejlesztették ki mint pl. fajátékok, kerítések, bútorok stb.
  • A nagy porlasztási teljesítmény kiváló festékfelhordást, valamint lakkok, lazúrok, faanyagvédő szerek és más folyadékok precíz feldolgozását teszi lehetővé.
  • A háromszorosan állítható festéksugár, melynek mennyisége fokozatmentesen szabályozható, pontos munkavégzést tesz lehetővé.
  • Fej felett vagy fekvő pozícióban történő munkavégzés is megengedett.

Háromszorosan beállítható szórósugár:
Állítható festéksugár, melynek mennyisége fokozatmentesen szabályozható, pontos munkavégzést tesz lehetővé.
Fej felett vagy fekvő pozícióban történő munkavégzés is megengedett.

A szórópisztolyon az alkalmazástól és a bevonandó tárgytól függően három szórási sugárformát lehet beállítani:
  • Függőleges lapos sugár vízszintes felületekhez
  • Vízszintes lapos sugár függőleges felületekhez
  •  A diszperzit szórófejnél csak a függőleges és vízszintes sugarat lehet állítani a kör szóráskép nem használható!

A J. Wagner GmbH (székhelye: D-88677 Markdorf) a termékre vonatkozó törvényes garancián felül 36 hónapos garanciát (készülékgarancia) vállal. A garanciaidő további 12 hónappal meghosszabbodik, haa terméket a vásárlástól számított 28 napon belül online regisztrálja a https://go.wagner-group.com/3plus1 oldalon. 

 

A garanciaidő és a regisztrációra rendelkezésre álló idő a termék eredeti vásárlásának napjával (az eredeti vásárlási bizonylat napjával) kezdődik. 

 

A garanciát csak magáncélú használat esetén biztosítjuk, üzleti célú használat esetén nem, mivel a mi szabványaink szerint a szóban forgó termék barkácsterméknek minősül. Ezt annak alapján döntjük el, hogy a vásárló magánszemély-e. Ha cég vásárolja meg a terméket, akkor ennélfogva üzleti célú használatot feltételezünk. A rendeltetésszerű használatot a használati utasításból ismerheti meg. Barkácskészülékeink üzleti célú használatra nem alkalmasak. Amennyiben üzleti célra használja készülékét, a továbbiakban nem élhet garanciaigénnyel.

 

A garanciába az olyan hibák ingyenes javítása tartozik bele, amelyek bizonyíthatóan a termék gyártása közben valamilyen nem kifogástalan anyag felhasználására vagy a termék összeszerelési hibájára vezethetők vissza, valamint a meghibásodott alkatrészek ingyenes cseréjére, amennyiben nincsenek kizárva a garancia hatálya alól. A garanciális szolgáltatások meghatározásának jogát kifejezetten fenntartjuk.

 

Garanciális igények csak korlátozottan vehetők figyelembe:

  • a termékben található és a felhasználó által kivehető akkumulátorokra és az ezekhez tartozó

 

töltőállomásokra, ill. töltőkészülékekre:

  • Az akkumulátorokra és a hozzájuk tartozó töltőkészülékekre 24 hónap garanciát vállalunk. Ezen termékeknél a garancia nem hosszabbítható meg.
  • Más gyártóktól származó akkumulátorokra, amelyeken nincs feltüntetve a WAGNER cég címe, semmilyen garanciális igény nem érvényesíthető.
  • Nem vonatkozik a garancia továbbá ezen komponensek használatból eredő vagy más természetes kopásnak kitett alkatrészeire, valamint a használatból vagy más természetes kopásból eredő komponenshibákra.

 

Garanciális igények nem vehetők figyelembe:

  • a készülék tartozékaira és a pótalkatrészekre (csak készülékgarancia).
  • használatból eredő vagy más természetes kopásnak kitett alkatrészekre, valamint a használatból vagy más természetes kopásból eredő termékhibákra; ezek közé tartoznak különösen a kábelek, szelepek, tömítőcsomagok, fúvókák, hengerek, dugattyúk, anyagszállító burkolatrészek, szűrők, tömlők, tömítések, forgórészek, állórészek stb.; a kopási sérüléseket mindenekelőtt a csiszoló hatású bevonóanyagok és a szemcsés anyagok használata okozza.
  • a készülék olyan hibája esetén, amelyet az okoz, hogy a vevő vagy harmadik fél nem tartja be a kezelési utasításokat, nem megfelelően vagy szakszerűtlenül használja, helytelenül szereli össze, ill. helyezi üzembe a készüléket, továbbá amelyet a nem rendeltetésszerű használat, eltérő környezeti feltételek, nem alkalmas bevonóanyagok, kémiai, elektrokémiai vagy elektromos hatások, a készülék számára idegen üzemeltetési feltételek, hibás hálózati feszültséggel/frekvencián való használat, túlterhelés vagy a karbantartás, gondozás vagy tisztítás elmaradása idéz elő.
  • a készülék olyan hibája esetén, amelyet nem eredeti WAGNER tartozékok, kiegészítő vagy pótalkatrészek használata idéz elő.
  • módosított vagy kiegészített termékek esetén.
  • azon termékek esetén, amelyek sorozat-/gyártási számát eltávolították, vagy az olvashatatlanná vált. 
  • ha a terméken elhelyezett adattábla nem olvasható.
  • olyan termékek esetén, amelyeket jogosulatlan személyek próbáltak javítani.
  • olyan termékek esetén, amelyek kisebb, a készülék értéke és használati alkalmassága szempontjából jelentéktelen eltéréseket mutatnak az előírt tulajdonságoktól. 
  • olyan termékek esetén, amelyeket részben vagy teljesen szétszereltek. 
  • ha olyan személy próbál garanciális igényt érvényesíteni, aki nem a termék eredeti vásárlója, ill. olyan termékek esetén, amelyet már továbbértékesítettek.
  • olyan termékek esetén, amelyek B-áruként vagy helyettesítő termékként kerültek forgalomba.

 

A törvény által biztosított kellékszavatossági jogot, amelyre Ön mint vásárló a rendeltetésszerű használatra vonatkozóan a megvásárolt termék átadásától kezdve jogosult, a garancia nem korlátozza. A garancia, valamint az Ön törvény által biztosított szavatossági joga megszűnik, amennyiben a készüléket nem a WAGNER által felhatalmazott szervizszemélyzet bontja meg.

 

Ha garanciális igénye merül fel, forduljon szaktanácsadójához vagy kereskedőjéhez. Ő a felhatalmazott WAGNER szervizszemélyzet elérhetőségét is meg fogja adni. Ha egy potenciális garanciális igény vizsgálata miatt vissza akarja küldeni a terméket, csomagolja be úgy, hogy a szállítás során ne keletkezhessenek benne további sérülések. Előtte tisztítsa meg és öblítse át a készüléket, és szerelje le a (nagynyomású) tömlőt az alapkészülékről. Fenntartjuk a jogot, hogy az ezen utasítás figyelmen kívül hagyása miatt keletkező költségeinket felszámítsuk Önnek. 

 

Az Ön országában illetékes mindenkori szaktanácsadó vagy kereskedő címét megtalálja a használati útmutató utolsó oldalán vagy weboldalunk áttekintő részében: 

https://go.wagner-group.com/hf-dealer-locator

 

Ha a vizsgálat azt mutatja ki, hogy nem állhat fenn garanciális igény, akkor a javítás és a szállítás költségei Önt terhelik. Ebben az esetben nem érvényesíthetők garanciális igények a WAGNER vállalattal szemben.

 

Ez nem érinti a törvény által biztosított vagy szerződésben megállapodott (így a J. Wagner GmbH Általános Szerződési Feltételei szerinti) egyéb igényeket. A törvény által megengedett mértékben kizárunk mindennemű, személyi sérülésekre, dologi és következményes károkra vonatkozó szavatosságot, különösen, ha a készüléket a használati útmutatóban megadott rendeltetésétől eltérő célra használták, nem a mi használati útmutatónk előírásai szerint helyezték üzembe vagy állították helyre, ill. ha önkényesen, nem a WAGNER által felhatalmazott szervizszemélyzet megbízásával végeztek rajta javítási munkákat. A termék visszaküldése esetén előzőleg egyeztessen szaktanácsadójával vagy kereskedőjével.

A szakkereskedőkkel szembeni kellékszavatossági igények változatlanul megmaradnak. 

 

A részletes garanciális feltételek kérésre elérhetők a WAGNER szerződéses partnereinknél (lásd a honlapon vagy a használati utasításban) vagy szöveges formában a honlapunkon: 

https://go.wagner-group.com/hf-warranty-conditions

 

A gyártói kellékszavatosság nem terjed ki a termék nem megfelelő használatából, tárolásából és a szélsőséges fizikai igénybevételből adódó sérülésekre, illetve a természetes elhasználódásra.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...