Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
DREMEL VERSATIP Forrasztóhegy (2db) (201) (26150201JA)

Rövid leírás:

Hossz: 8 mm
Szélesség: 8 mm
Magasság: 24 mm
Kiszerelés: 2 db/csomag

DREMEL VERSATIP Forrasztóhegy (2db) (201) (26150201JA) (26150201JA)

Cikkszám: 26150201JA

Hossz: 8 mm
Szélesség: 8 mm
Magasság: 24 mm
Kiszerelés: 2 db/csomag

Ár: 4.270 Ft (3.362 Ft + 27% ÁFA)
Egységár: 2.135,00 Ft / db
Az ár érvényes: 2024. január 09-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 50.000 Ft-ért, akkor ingyenes a kiszállítás futárszolgálattal Magyarország egész területén.
Ár: 4.270 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
 • Forrasztóhegyek a Dremel VersaTip 2000-hez és a VersaFlame 2200-hoz.

Minden Dremel szerszám alapos minőségellenőrzésen és tesztelésen megy keresztül szállítás előtt. Ennek következtében, a Dremel garanciát nyújt minden Dremel elektromos szerszámgépre és mérőeszközre. A vásárlónak az eladóval kötött vásárlási szerződésből származó jogait, illetve a törvények által biztosított jogokat ez a garancia nem korlátozza.

Az alábbi feltételek mellett biztosítunk garanciát a Dremel szerszámokra:

 • Garanciát nyújtunk a garanciális időszakon belül, az alábbi 2 – 8. pontokban foglalt feltételek mellett a szerszámok hibáinak ingyenes kijavítására, azzal a feltétellel, hogy a hibát kimutathatóan anyaghiba vagy gyártási hiba okozta.
 • A garanciális időszak 24 hónap (kivéve akkuegységek és töltőik, együtt szállított tartozékok). A garanciális időszak azon a napon kezdődik, amikor az első vásárló megvásárolja a terméket. A vásárlás eredeti igazolásán lévő dátum a döntő.
 • Az alábbi kivételekre nem vonatkozik a garancia:
  • A normális használatnak vagy természetes kopásnak és elhasználódásnak kitett alkatrészek esetében, illetve a szerszámok normális használat vagy természetes kopás és elhasználódás során bekövetkező meghibásodása esetén.
  • A felhasználói utasítások be nem tartása, helytelen használat, abnormális környezeti feltételek vagy abnormális használat, túlterhelés vagy nem megfelelő karbantartás következtében bekövetkező meghibásodások.
  • Nem eredeti, Dremel gyártmányú tartozékok és alkatrészek használata következtében bekövetkező meghibásodások.
  • Olyan szerszámok, amelyeket módosítottak, vagy kiegészítettek.
  • Enyhe hibák az elvárt minőséghez képest, amelyek nem befolyásolják lényegesen a szerszám értékét és használhatóságát.4. 6 hónapos garanciát biztosítunk az akkumulátorok kimutatható anyaghibáira vagy gyártási hibáira, annak ellenére, hogy az akkumulátorok ki vannak téve a normális elhasználódásnak.
 • Az olyan hibákat, amelyekről megállapítottuk, hogy érvényes rájuk a garancia, a hibás szerszám megjavítása vagy cseréje által orvosoljuk. Az adott szerszám  hasonló modellel is helyettesíthető. A kicserélt szerszámok vagy alkatrészek a mi tulajdonunkat képezik.
 • A garanciaigényeket a garanciális időszakon belül kell jelezni. A kérdéses szerszámot, tartozékok vagy speciális doboz nélkül, a vásárlás dátumát és a termék megnevezését tartalmazó eredeti vásárlási igazolással és garanciajeggyel együtt vagy az eladónak kell átadni, vagy a www.Dremeleurope.com weboldalon ismertetett ügyfélszolgálati központok egyikében kell átadni. A részlegesen vagy teljesen szétszerelt termékekre a garancia nem vonatkozik. A szerszám vásárlótól a kereskedőig, vagy az ügyfélszolgálati központig történő szállításának minden költsége és kockázata a vásárlót terheli.
 • Ez a garancia kizár minden más igényt, kivéve a szerszám kijavítására való igényt, az ebben a garanciában foglalt módon.
 • A szerszám garanciális időszakát az általunk végzett garanciális javítás meghosszabbítja a Szervizben töltött időszakkal, de nem indítja újra.

A fenti garancia Európában vásárolt és használt szerszámokra vonatkozik.
Erre a garanciára Hollandia törvényei vonatkoznak, az ENSZ Nemzetközi árukereskedelmi konvencióját (CISG) kizárva.
Dremel Europe
PO Box 3267
4800 DG Breda
Hollandia 2007. január 

Kapcsolódó termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...