Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
WAGNER PowerPainter Extra Skid airless festékszóró rendszer (800W/200bar)

Rövid leírás:

Teljesítményfelvétel: 800 W
Max. szórónyomás: 200 bar
Max. fúvókaméret: XL / 0.019"
Szórópisztoly: Vector Pro
Max. szállított festékmennyiség: 1,3 l /perc
Csőhossz: 15 m

WAGNER PowerPainter Extra Skid airless festékszóró rendszer (800W/200bar) (2414079)

Cikkszám: 2414079

Teljesítményfelvétel: 800 W
Max. szórónyomás: 200 bar
Max. fúvókaméret: XL / 0.019"
Szórópisztoly: Vector Pro
Max. szállított festékmennyiség: 1,3 l /perc
Csőhossz: 15 m

Ár: 409.900 Ft (322.756 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. január 23-tól a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RendelésreA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Válassz még 50.000 Ft értékben termékeket, és ingyenesen szállítjuk futárszolgálattal Magyarország egész területén!
Ár: 409.900 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás
A Power Painter 90 Extra HEA a PP90 utódja, amely teljesen kihasználja a WAGNER HEA (High Efficiency Airless) rendszerek minden előnyét.
Dolgozzon 100 bar nyomással 200 helyett, a felület ugyanolyan, a festékköd és a kopás kisebb, a szórás könnyebben irányítható, a sávok lágyabban átlapolhatóak lesznek.
A levegő nélküli festőberendezés egy stabil lábakon álló, hordfogantyúval ellátott készülék.
Kompakt mérete és kis súlya könnyen szállíthatóvá és tárolhatóvá teszi.
Az anyagok széles körével használható: emulziók és latexfestékek a falak, mennyezetek, pincék és garázsok számára; lazúrok és favédőanyagok a faházak, zsaluzatok vagy kocsibeállók számára; korrózióvédő szerek fém tartószerkezetekhez - az összes elterjedt vízbázisú vagy oldószeres anyagot egyszerűen és profi módon lehet felhordani vele.
Professzionális VectorPro fém szórópisztollyal.
A felszívás közvetlenül a festékesvödörből történik. A keretre szerelt tárolódobozban praktikusan elhelyezhetőek a készülék kisebb tartozékai.
A rendszert HEA üzemmódra előkészítve szállítjuk.

A csomag tartalma:
  • Alapgép
  • Vector Pro szórópisztoly
  • 15 m DN6 cső
  • HEA ProTip 517 fúvóka,
  • Pisztolyszűrő
  • HEA manométer.

 

A J. Wagner GmbH (székhelye: D-88677 Markdorf) a termékre vonatkozó törvényes garancián felül 36 hónapos garanciát (készülékgarancia) vállal. A garanciaidő további 12 hónappal meghosszabbodik, haa terméket a vásárlástól számított 28 napon belül online regisztrálja a https://go.wagner-group.com/3plus1 oldalon. 

 

A garanciaidő és a regisztrációra rendelkezésre álló idő a termék eredeti vásárlásának napjával (az eredeti vásárlási bizonylat napjával) kezdődik. 

 

A garanciát csak magáncélú használat esetén biztosítjuk, üzleti célú használat esetén nem, mivel a mi szabványaink szerint a szóban forgó termék barkácsterméknek minősül. Ezt annak alapján döntjük el, hogy a vásárló magánszemély-e. Ha cég vásárolja meg a terméket, akkor ennélfogva üzleti célú használatot feltételezünk. A rendeltetésszerű használatot a használati utasításból ismerheti meg. Barkácskészülékeink üzleti célú használatra nem alkalmasak. Amennyiben üzleti célra használja készülékét, a továbbiakban nem élhet garanciaigénnyel.

 

A garanciába az olyan hibák ingyenes javítása tartozik bele, amelyek bizonyíthatóan a termék gyártása közben valamilyen nem kifogástalan anyag felhasználására vagy a termék összeszerelési hibájára vezethetők vissza, valamint a meghibásodott alkatrészek ingyenes cseréjére, amennyiben nincsenek kizárva a garancia hatálya alól. A garanciális szolgáltatások meghatározásának jogát kifejezetten fenntartjuk.

 

Garanciális igények csak korlátozottan vehetők figyelembe:

  • a termékben található és a felhasználó által kivehető akkumulátorokra és az ezekhez tartozó

 

töltőállomásokra, ill. töltőkészülékekre:

  • Az akkumulátorokra és a hozzájuk tartozó töltőkészülékekre 24 hónap garanciát vállalunk. Ezen termékeknél a garancia nem hosszabbítható meg.
  • Más gyártóktól származó akkumulátorokra, amelyeken nincs feltüntetve a WAGNER cég címe, semmilyen garanciális igény nem érvényesíthető.
  • Nem vonatkozik a garancia továbbá ezen komponensek használatból eredő vagy más természetes kopásnak kitett alkatrészeire, valamint a használatból vagy más természetes kopásból eredő komponenshibákra.

 

Garanciális igények nem vehetők figyelembe:

  • a készülék tartozékaira és a pótalkatrészekre (csak készülékgarancia).
  • használatból eredő vagy más természetes kopásnak kitett alkatrészekre, valamint a használatból vagy más természetes kopásból eredő termékhibákra; ezek közé tartoznak különösen a kábelek, szelepek, tömítőcsomagok, fúvókák, hengerek, dugattyúk, anyagszállító burkolatrészek, szűrők, tömlők, tömítések, forgórészek, állórészek stb.; a kopási sérüléseket mindenekelőtt a csiszoló hatású bevonóanyagok és a szemcsés anyagok használata okozza.
  • a készülék olyan hibája esetén, amelyet az okoz, hogy a vevő vagy harmadik fél nem tartja be a kezelési utasításokat, nem megfelelően vagy szakszerűtlenül használja, helytelenül szereli össze, ill. helyezi üzembe a készüléket, továbbá amelyet a nem rendeltetésszerű használat, eltérő környezeti feltételek, nem alkalmas bevonóanyagok, kémiai, elektrokémiai vagy elektromos hatások, a készülék számára idegen üzemeltetési feltételek, hibás hálózati feszültséggel/frekvencián való használat, túlterhelés vagy a karbantartás, gondozás vagy tisztítás elmaradása idéz elő.
  • a készülék olyan hibája esetén, amelyet nem eredeti WAGNER tartozékok, kiegészítő vagy pótalkatrészek használata idéz elő.
  • módosított vagy kiegészített termékek esetén.
  • azon termékek esetén, amelyek sorozat-/gyártási számát eltávolították, vagy az olvashatatlanná vált. 
  • ha a terméken elhelyezett adattábla nem olvasható.
  • olyan termékek esetén, amelyeket jogosulatlan személyek próbáltak javítani.
  • olyan termékek esetén, amelyek kisebb, a készülék értéke és használati alkalmassága szempontjából jelentéktelen eltéréseket mutatnak az előírt tulajdonságoktól. 
  • olyan termékek esetén, amelyeket részben vagy teljesen szétszereltek. 
  • ha olyan személy próbál garanciális igényt érvényesíteni, aki nem a termék eredeti vásárlója, ill. olyan termékek esetén, amelyet már továbbértékesítettek.
  • olyan termékek esetén, amelyek B-áruként vagy helyettesítő termékként kerültek forgalomba.

 

A törvény által biztosított kellékszavatossági jogot, amelyre Ön mint vásárló a rendeltetésszerű használatra vonatkozóan a megvásárolt termék átadásától kezdve jogosult, a garancia nem korlátozza. A garancia, valamint az Ön törvény által biztosított szavatossági joga megszűnik, amennyiben a készüléket nem a WAGNER által felhatalmazott szervizszemélyzet bontja meg.

 

Ha garanciális igénye merül fel, forduljon szaktanácsadójához vagy kereskedőjéhez. Ő a felhatalmazott WAGNER szervizszemélyzet elérhetőségét is meg fogja adni. Ha egy potenciális garanciális igény vizsgálata miatt vissza akarja küldeni a terméket, csomagolja be úgy, hogy a szállítás során ne keletkezhessenek benne további sérülések. Előtte tisztítsa meg és öblítse át a készüléket, és szerelje le a (nagynyomású) tömlőt az alapkészülékről. Fenntartjuk a jogot, hogy az ezen utasítás figyelmen kívül hagyása miatt keletkező költségeinket felszámítsuk Önnek. 

 

Az Ön országában illetékes mindenkori szaktanácsadó vagy kereskedő címét megtalálja a használati útmutató utolsó oldalán vagy weboldalunk áttekintő részében: 

https://go.wagner-group.com/hf-dealer-locator

 

Ha a vizsgálat azt mutatja ki, hogy nem állhat fenn garanciális igény, akkor a javítás és a szállítás költségei Önt terhelik. Ebben az esetben nem érvényesíthetők garanciális igények a WAGNER vállalattal szemben.

 

Ez nem érinti a törvény által biztosított vagy szerződésben megállapodott (így a J. Wagner GmbH Általános Szerződési Feltételei szerinti) egyéb igényeket. A törvény által megengedett mértékben kizárunk mindennemű, személyi sérülésekre, dologi és következményes károkra vonatkozó szavatosságot, különösen, ha a készüléket a használati útmutatóban megadott rendeltetésétől eltérő célra használták, nem a mi használati útmutatónk előírásai szerint helyezték üzembe vagy állították helyre, ill. ha önkényesen, nem a WAGNER által felhatalmazott szervizszemélyzet megbízásával végeztek rajta javítási munkákat. A termék visszaküldése esetén előzőleg egyeztessen szaktanácsadójával vagy kereskedőjével.

A szakkereskedőkkel szembeni kellékszavatossági igények változatlanul megmaradnak. 

 

A részletes garanciális feltételek kérésre elérhetők a WAGNER szerződéses partnereinknél (lásd a honlapon vagy a használati utasításban) vagy szöveges formában a honlapunkon: 

https://go.wagner-group.com/hf-warranty-conditions

 

A gyártói kellékszavatosság nem terjed ki a termék nem megfelelő használatából, tárolásából és a szélsőséges fizikai igénybevételből adódó sérülésekre, illetve a természetes elhasználódásra.

Kapcsolódó termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...