Üzenet
Töltődik...
Szerszámoutlet logó
LEICA TRI 75 professzionális kurblis műszerállvány (975718)

Rövid leírás:

44 - 115 cm között állítható
1/4" állvány menet
Súlya 1,35kg

LEICA TRI 75 professzionális kurblis műszerállvány (975718) (975718)

Cikkszám: 975718

44 - 115 cm között állítható
1/4" állvány menet
Súlya 1,35kg

Ár: 29.900 Ft (23.543 Ft + 27% ÁFA)
Az ár érvényes: 2024. február 15-től a készlet erejéig
Mennyiség: darab
Termék elérhetőség: RaktáronA készletinformáció tájékoztató jellegű, melyről további adatokat sem telefonon, sem e-mailben nem tudunk közölni, mivel az folyamatosan változik személyes és online forgalmunk miatt. Pontos információért kérjük, személyesen keresse fel üzletünket.
Kiszállítási díj:
Ha még vásárol 50.000 Ft-ért, akkor ingyenes a kiszállítás Sprinter Futárszolgálattal Magyarország egész területén.
Ár: 29.900 Ft
darab
Leírás
Garancia
Kiszállítás

Leica TRI 75 – állvány Leica DISTO és Lino számára

Bemutatjuk a Leica TRI 75 állványt: A tökéletes megoldás Leica DISTO™ és Lino számára.
Örömmel jelentjük be a Leica TRI 75 háromlábú állvány megjelenését, mely a Leica TRI 70 utódja. Kifejezetten Leica DISTO™ készülékekkel való használatra tervezték, az olyan állványadapterekkel, mint a Leica TA, FTA és DST sorozat, a Leica TRI 75 új mércét állít fel stabilitás, pontosság és könnyű használatra.

Mindegy, hogy a Leica DISTO™-t nagy távolságú mérésekhez vagy közvetett mérésekhez használja, a Leica TRI 75 állvány tökéletes társ professzionális igényeihez.

Ami a Leica TRI 75-öt megkülönbözteti elődjétől, az eszközökön végrehajtott jelentős fejlesztések. Az állvány lábaiban merev alumínium elemek találhatók, amelyek fokozott stabilitást biztosítanak mérés közben. Ez a fejlesztés pontosabb méréseket és gördülékenyebb munkafolyamatot tesz lehetővé.

A Leica TRI 75 lábhosszabbításai új zárakkal büszkélkedhetnek, amelyek biztonságos és megbízható beállítást tesznek lehetővé. Ez a frissítés lehetővé teszi a gyors és könnyed beállításokat, hogy Ön a munkájára koncentrálhasson. Ezenkívül a Leica TRI 75 gumi lábait továbbfejlesztették, növelve az állvány stabilitását és csökkentve a csúszásveszélyt a különböző felületeken. Ezek a továbbfejlesztett gumi lábak biztosítják, hogy a beállítás szilárd és stabil maradjon, még kihívásokkal teli munkakörnyezetben is.

A legmagasabb minőség és teljesítmény biztosítása érdekében a Leica TRI 75 szigorú tesztelésen esett át. Leica aprólékosan kiértékelte és finomította az állvány mögött meghúzódó műszaki koncepciót, garantálva a megbízhatóságot és tartósságot különféle professzionális körülmények között.
A Leica TRI 75 ugyanazokat a méreteket tartja, mint elődje, a Leica TRI 70, ami azt jelenti, hogy zökkenőmentesen helyettesítheti a Leica TRI 70-et a meglévő Leica DISTO™ csomagokban. Ez a kompatibilitás lehetővé teszi a jelenlegi rendszerbe való egyszerű integrálást, így a Leica TRI 75-re való átállás problémamentes.

Leica termékek regisztrálásához kattintson a képre!
 
Protect by Leica Geosystems
 
Megvédjük értékeinket!
 
Az építőipar és ügyfeleink szükségleteinek megértése tette lehetővé a számunkra, hogy termék megoldásokat fejlesszünk ki a munkaterületen előforduló összes pozícionálási, mérési, szintezési, vonalvezetési és vetítési feladathoz. Termékeink a legmagasabb szintű megbízhatóságot, pontosságot, strapabírást biztosítják - még a legmostohább munkakörülmények között is, így téve ügyfeleinket még termelékenyebbé és sikeresebbé. A "Protect by Leica Geosystems" lehetőség révén egy olyan szolgáltatást ajánlunk Önnek, ami kategóriájában a legjobb, ahol az ügyfelek számíthatnak ránk bárhol, bármikor.
 
A "Protect by Leica Geosystems" csak a 2012. szeptember után vásárolt termékekhez vehető igénybe.
 
Élettartamra Kiterjedő Gyártói Szavatosság
Gyártói Szavatosság a termék teljes használati idejére, a Leica Geosystems Korlátozott Nemzetközi Garanciának megfelelően. Ez költségmentes javítást vagy cserét tartalmaz minden termékhez, ami anyaghiba vagy gyártási hiba miatt meghibásodik a termék teljes élettartama alatt.
 
A Korlátozott Nemzetközi Garancia feltételek megtekintéséhez kattintson ide.
.
 
Nincs Költség Periódus
Ha az Ön műszere meghibásodik vagy javításra van szüksége olyan normál használati körülmények között, amit a felhasználói kézikönyv ismertet, kategóriájában a legjobb szervizelést biztosítjuk hozzá anélkül, hogy további költségeket hárítanánk Önre.
 
A szolgáltatásunk magában foglalja:
Minden hibás alkatrész javítása vagy cseréje, beleértve a munkaidőt is
Igazítás
Alapos funkció teszt és biztonsági ellenőrzés
Az Ön szervizelt műszere olyan kifogástalanul fog visszakerülni Önhöz, mintha teljesen új lenne!
 
Tanúsított Minőség
A Leica Geosystems kalibrációs laboratóriumokat (No. SCS079) és teszt laboratóriumokat (No. STS549) működtet.  Mindkettő teljes mértékben akkreditálva van a SAS, Swiss Accreditation Service (Svájci Akkreditációs Szolgálat) által. Azok a kalibrációs és teszt tanúsítványok, amelyeket a Leica Geosystems állít ki a vízszintesről, szögről, távolságról, frekvenciáról vagy lézer osztálybasorolásról, hivatalosan és nemzetközileg is elismertek. A precizitás hitelesítése biztosítja a mi termékeink lehetséges legmagasabb megbízhatóságát. Minden laboratóriumot rendszeresen ellenőriz egy független nemzetközi intézet az ISO 17025 szabályozásnak megfelelően.
 
Svájci Technológia
A "Svájci Technológia" bizalmat ébreszt.  Világszéles tevékenységünket jelzik a korszerű központok, ahol a svájci precizitás, különleges szaktudás és a csúcstechnológia kéz a kézben járnak. A fejlesztés és termelés minden szakaszában megvalósuló folyamatos, kiterjedt tesztek biztosítják a legmagasabb szabványokat a pontossághoz és a minőséghez.

Hasonló termékek

© 2024 AKMÉ Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...