EXTOL

EXTOL Olajmentes légkompresszor 1100W + tartozékok (418101)


Cikkszám: 418101
Import

Akciós ár: 37.490 Ft (29.520 Ft + 27% ÁFA)

Mennyiség: db

Kosárba rakom a terméket


Raktáron
Tápfeszültség / frekvencia 220 - 240 V ~ 50 Hz
Teljesítményfelvétel 1100 W
Motorfordulat 3550 /perc
Max. üzemi légnyomás: 8 bar
Szívó kapacitás 180 liter/perc
Töltő kapacitás a szívó kapacitás kb. 50%-a
Légtömlő gyorscsatlakozóval, 2,8 m hosszú
Tömlő gyorscsatlakozó 1/4“
Hálózati vezeték hossza 90 cm
Védettség IP 20
Szigetelési osztály I
Súly : 5,6 kg
Háztartási használatra lett kifejlesztve. Labdák, gumimatracok, kerékpár, motorkerékpár, autógumi felfújására használható  A kompresszor nem alkalmas iparszerű használatra ill. festékszórásra. Nincs beépített légtartálya, ezért ha a készülékben a nyomás eléri a maximumot, egy biztonsági szelepen keresztül távozik a felesleges levegő. Ez jellegzetes pufogó hangot ad, ami nem a készülék hibájára utal; természetes, konstrukcióból adódó jellemző. Amennyiben nincs légfogyasztás, javasoljuk a készülék kikapcsolását. (Autógumi felfújásnál különösen figyeljünk arra, hogy csak a szükséges ideig legyen bekapcsolva.)

A légkompresszor háztartási használatra lett kifejlesztve. A dugattyús olajmentes kompresszort háztartásokban, otthoni garázsokban és ezermester műhelyekben lehet használni sűrített levegő előállításához, többek között:
Manométeres keréktöltő készülékkel együtt, kerékgumik (gépkocsi, motorkerékpár, kerékpár stb.) tölthetők fel. A manométerrel a kerékgumik légnyomása is megmérhető (a kompresszorhoz csatlakoztatás nélkül). A keréktöltő készülékbe leeresztő szelep is be van építve, amellyel a túlnyomást lehet kiengedni.
A készülékhez mellékelt tartozékokkal (töltő fúvókákkal) gumimatracokat, gumicsónakokat, gumi úszógumikat stb. lehet gyorsan és kényelmesen felfújni. A tű fúvókával labdákat, balónokat stb. lehet gyorsan felfújni.
A keréktöltő tömlő levétele és a nagy fúvókák felszerelése után, a pisztollyal mechanikus szennyeződéseket lehet eltávolítani, pl. faforgácsot nehezen hozzáférhető helyekről.
 
Garancia hosszabbításhoz kattintson a logóra:
 
 
Köszönjük, hogy az extol márka mellett döntött! Szeretnénk egy rövid és egyértelmű kérdőív segítségével most megajándékozni Önt több éves extra biztonság érzettel, bízva benne, hogy ez is segíti és erősíti az Ön bizalmát márkánk és termékeink iránt.
 
....méghozzá bármiféle feltételek nélkül Ön most aktiválhatja:
  • az Extol Premium mechanikus kéziszerszámokra 5 év garanciáját
  • az Extol Craft mechanikus kéziszerszámokra pedig 3 év garanciáját
 
A garancia a vásárlás helyén vagy az importőr telephelyén érvényesíthető (Madal Bal Kft.; Tel: 06-1-297-1620), a számla vagy blokk és a vevőnél kinyomtatott garanciajegy felmutatásával. Webáruházban történő vásárlás esetén a terméket szintén az importőrhöz kell eljuttatni (a vevő költségén) a számla másolatával és a kinyomtatott garanciajeggyel együtt.
 
FONTOS INFORMÁCIÓ: Az Extol kéziszerszámok barkácsolás céljára készült termékek, ezért termelés, folyamatos ipari felhasználás esetén nem érvényes a garancia. A szerszámgépekhez használt tartozékokra (pl. fúrók, csiszoló- és vágókorongok, bithegyek, stb.) ez a garancia nem érvényesíthető, ahogy akkumulátorokra és elemekre sem.
 
Szerszámkészletek esetében a teljes készlet leadása szükséges a vizsgálat elvégzéséhez, mert a készlet 1-1 darabjából általában nem azonosítható be az igény jogossága.
 
Több alkalommal ismétlődő csereigény esetén javasolt az ügylet vételár visszafizetésével történő lezárása.

 

A kiszállítás 30.000 Ft rendelési érték felett ingyenes.

A 40 kg feletti szállítás esetén a 40kg-ra jutó díjat átvállaljuk, a 40 kg felett 70Ft/kg díj a megrendelőt terheli.

 

 

Kiszállítást Magyarország teljes területére vállalunk. Jelenleg külföldi szállítást nem tudunk vállalni.

A kiszállítást az Express One futárszolgálat végzi, munkanapokon 8:00 és 17:00 között.

Csomagról információ kérése

06-1-8-777-444
ugyfelszolgalat@expressone.hu

 

 

Amennyiben a futár nem tudta a kiszállítást teljesíteni, telefonon felveszi a megrendelővel a kapcsolatot.

Az Express One futárszolgálat másodjára is megkísérli kézbesíteni a  csomagot. (következő munkanap)

barkacs Ez a termék a barkacs minőségi besorolásba tartozik.

Hamarosan...